Σάκης Τανιμανίδης: ”Ο Λιανός έχει προσθέσει χιούμορ στο Survivor”

Σάκης Τανιμανίδης: ”Ο Λιανός έχει προσθέσει χιούμορ στο Survivor”
Ο Σάκης Τανιμανίδης Instagram (sakiswp)

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Φάρμα" που σύντομα θα γίνει πατέρας, παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Νίκο Μουτσινά. Τι δήλωσε για την εγκυμοσύνη της Μπόμπα, αλλά και για τον ρόλο του Λιανού στο φετινό Survivor.

Για την εμπειρία του ως παρουσιαστής στη Φάρμα, για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του Χριστίνας Μπόμπα, για το Survivor και τον Γιώργο Λιανό, μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά.

“Στο να πω ότι θα κάνω τη Φάρμα δε μου πήρε χρόνο. Το πιο δύσκολο ήταν να πω ότι σταματάω το Survivor. Τώρα συζητάμε κι άλλα πράγματα στον ΑΝΤ1. Συζητάμε και άλλα πράγματα, η Φάρμα είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα στη συνεργασία …. Θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά πρότζεκτ που να είναι καινοτόμα, διαφορετικά, το World Party ήταν κάτι διαφορετικό και μας άρεσε πολύ. Θέλω να κάνω κάτι που οι τηλεθεατές δε θα το έχουν ξαναδεί. Δε μπορείς να διαφοροποιηθείς εύκολα σε πρότζεκτ που έχουν καλεσμένους. Πρέπει να βρεις πρότζεκτ που να βασίζονται σε κάτι άλλο από την κρυφή κάμερα, το ριάλιτι δηλαδή. Έχω 2-3 ιδέες. Η μια από αυτές μπορεί να ξεκινήσει του χρόνου στον ΑΝΤ1 και θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Δε ξέρω ακόμα αν θα είμαι στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο””, είπε χαρατηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όσον αφορά Survivor και τον Γιώργο Λιανό ο παρουσιαστής της Φάρμας δήλωσε τα εξής: “Όταν μου πρωτοέγινε η πρόταση για το Survivor είπα όχι, ευτυχώς μετά άλλαξα γνώμη και είπα ναι. Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός, είναι πολύ καλός παρουσιαστής και έχει ένα ταλέντο που μπορεί να το τοποθετήσει σε πολλά διαφορετικά προτζεκτ. Έχει προσθέσει φέτος και αυτό το στοιχείο του χιούμορ στον σχολιασμό του που είναι πολύ ωραίο”.

Συγκινημένος μίλησε και για τον ερχομό των διδύμων του: “Είμαι πανέτοιμος για τη γέννηση των κοριτσιών μου. Ανυπομονώ. Μετράω τα δευτερόλεπτα. Ιδανικά δε θέλω να σταματήσουμε στα δυο παιδάκια, θέλω κι άλλα. Και η Χριστίνα θέλει, μου είπε ότι μόλις γεννηθούν αυτά να πάμε για το επόμενο. Της αρέσει πολύ η εγκυμοσύνη και της αρέσει ο ρόλος της μαμάς πολύ. Προχθές βγήκα από το μπάνιο, δεν με κατάλαβε, και την είδα που μίλαγε στην κοιλίτσα της, την ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι μιλάει με τα κορίτσια. Στο λέω και λιώνω. Έχουμε κάνει λίστες ονομάτων, δεν έχουμε καταλήξει όμως ακόμα. Σκεφτόμαστε τα ονόματα που μας αρέσουν δεν το πήγαμε σε θέμα συγγενών. Υποθέτω πως δε θα πάμε διακοπές αλλά αυτό εξαρτάται από τη γυναίκα και το πόσο άνετα νιώθει. Πρέπει να περάσει ένα διάστημα να νιώσει έτοιμη και άνετα για να πάρουμε όλη την πραμάτεια και να φύγουμε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version