Σασμός: Η Θοδώρα θα τιμωρηθεί για όσα κάνει

Σασμός: Η Θοδώρα θα τιμωρηθεί για όσα κάνει
Σασμός Glomex

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων ημερών στον "Σασμό". Η Θοδώρα θα φτάσει στα άκρα, όμως πρόκειται να τιμωρηθεί. Όσα αποκάλυψε η Δανάη Παππά.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Δανάη Παππά το πρωί της Δευτέρας (17/1) στην εκπομπή Happy Day, δίνοντας μερικά spoiler για την εξέλιξη του ρόλου της Θοδώρας τον οποίο υποδύεται στον “Σασμό“.

Η “κακιά” της δραματικής σειράς του Alpha πρόκειται να απασχολήσει τους τηλεθεατές της σειράς και αυτή την εβδομάδα, καθώς μετά την καταγγελία στην αστυνομία ότι ο Πετρής είναι αυτός που σκότωσε τον Στεφανή, η ίδια δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι ο Πετρής είναι και πάλι ζευγάρι με την πρώην σύντροφό του και πρόκειται να φτάσει στα άκρα.

“Κάνει κάποιες πράξεις, οι οποίες είναι ακραίες. Εκείνη δεν πιστεύει ότι θα φτάσει στα άκρα, αλλά γίνεται. Η καταγγελία που κάνει στην αστυνομία ξετυλίγει ένα κουβάρι και τα πράγματα καταλήγουν κάπου, που η Θοδώρα δεν το περιμένει […] Γίνεται χαμός και αλλάζουν όλα! Και η Θοδώρα έχει μια μεγάλη αλλαγή και θα τιμωρηθεί. Όταν συνειδητοποιεί ότι τιμωρείται προσπαθεί να το αλλάξει, όμως είναι αργά”, δήλωσε η ηθοποιός.

Σασμός: Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/1)

Αστέρης κι Αργυρώ συναντιούνται να μοιραστούν τα νέα τους. Μόνο που εκεί… θα τους δει μαζί η Καλλιόπη! Η Καλλιόπη σοκαρισμένη βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι. Οι έρευνες για τον φόνο του Στεφάνη έχουν ενταθεί μετά την κατάθεση της Θοδώρας. Πού μπορεί να τους οδηγήσουν τα νέα στοιχεία που θα ανακαλύψουν; Ο Κώστας δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον αναστατώνει.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από τη μέρα του φόνου. Ο Άγγελος ακούει κάποια πράγματα που αφορούν τη μητέρα του από τον Παντελή. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπά Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ, της προτείνει τον σασμό. Πώς θα αντιδράσει εκείνη;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version