Σασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Ο Θανάσης Πατριαρχέας στον "Σασμό"
Ο Θανάσης Πατριαρχέας στον "Σασμό" ALPHA TV

Δραματικές εξελίξεις στη σειρά "Σασμός". Ο Άγγελος βρίσκεται μια ανάσα πριν ανακαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα του. Όσα θα δούμε την Τρίτη (01/02).

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο "Σασμός", που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στις 21:00.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (01/02), οι εξελίξεις αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά καταιγιστικές.

ADVERTISING

Σασμός: Όσα θα δούμε την Τρίτη (01/02)

Η Στέλλα επισκέπτεται για πρώτη φορά τον Αστέρη στη φυλακή και προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε. Η Θοδώρα εξομολογείται στη μητέρα της τις ενοχές που την βαραίνουν. Η Θοδώρα λέει στη μητέρα της, την Άννα, ότι θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για τον φόνο του Πέτρου. Η μητέρα της βλέπει πόσο πολύ αγαπούσε τον Πέτρο και προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Της υπενθυμίζει επίσης πως στάθηκε δίπλα στο Γιώργη όταν αυτός τους είπε ότι χρεοκόπησε και της μιλάει για την ανησυχία του Μανόλη. Η Θοδώρα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ζητάει για πρώτη φορά από τη μητέρα της να πει στον Μανόλη να την επισκεφτεί.

Ο Άγγελος πηγαίνει να πάρει τη λύρα του Πέτρου και ανακαλύπτει ότι η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, να παραμείνει στο χωριό όσο κρατάει η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών και να πηγαίνει στο αλουμινάδικο για να βοηθήσει τον Μαθιό στη δουλειά. Η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στο γάμο της με το Γιώργη. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα.

Σασμός: Το trailer της Τρίτης (02/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σασμός, Alpha TV, Σειρές
SHARE:

24Media Network