Σασμός: Συγκλόνισε η Αργυρώ με το γράμμα του Αστέρη – Το Twitter υποκλίθηκε στη Χ. Χειλά Φαμέλη

Σασμός: Συγκλόνισε η Αργυρώ με το γράμμα του Αστέρη – Το Twitter υποκλίθηκε στη Χ. Χειλά Φαμέλη
Στιγμιότυπο από τον "Σασμό" alpha tv

Η Αργυρώ άνοιξε το γράμμα του Αστέρη και το Twitter "λύγισε". Η συγκλονιστική ερμηνεία της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στον "Σασμό".

Μια ακόμα συγκλονιστική ερμηνεία χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς “Σασμός” στον Alpha.

Η πρωταγωνίστρια λύγισε διαβάζοντας το γράμμα του Αστέρη. Ανοίγοντας το γράμμα, βλέπει μέσα τη λέξη «Συγγνώμη». Το ξέσπασμά της είναι έντονο. Αρχίζει να φωνάζει πως ο άνθρωπος αυτός έχει θράσος… Μέσα της αισθάνεται πληγωμένη και τσακισμένη από τον πόνο.

Έχοντας διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, η Αργυρώ περνά δύσκολες ώρες, ενώ εκείνος υπομένει στωικά τις εξελίξεις. Από εδώ και πέρα η μόνη σωτηρία θα είναι η απολογία του. Καθώς οι ελπίδες λιγοστεύουν η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή…

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την συγκινητική ερμηνεία της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, αποθεώνοντας τη γνωστή ηθοποιό που τους προκάλεσε ανατριχίλα και ανεβάζοντας το hashtag #Sasmos στις πρώτες θέσεις των trends.

Σασμός – Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η αντίδραση του Twitter στην συγκλονιστική ερμηνεία της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version