Σέρρες: Αναβάλλεται ο β’ κύκλος – Πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια

Διαβάζεται σε 2'
Σέρρες: Αναβάλλεται ο β’ κύκλος – Πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια
Σέρρες ΑΝΤ1

Δεν θα δούμε σύντομα τα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη “Σέρρες” αφού τα γυρίσματα “παγώνουν” μέχρι νεοτέρας. Η αποκάλυψη πρωταγωνίστριας.

Αρκετό καιρό θα χρειαστεί να περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς “Σέρρες“, μία σειρά – ύμνο στην αποδοχή και μία από τις πιο επιδραστικές και επίκαιρες τηλεοπτικές ιστορίες που δημιούργησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ έκαναν λόγο για αναβολή των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου με μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, τη Μαριλού Κατσαφάδου να επιβεβαιώνει πως τα γυρίσματα “παγώνουν” και δεν θα δούμε στο άμεσο μέλλον νέα επεισόδια.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, η ηθοποιός, η οποία στη σειρά υποδύεται την κολλητή φίλη του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, αποκάλυψε πως τα γυρίσματα έχουν αναβληθεί και η σειρά δεν θα προβληθεί ούτε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

“Φέτος όχι λογικά θα δείτε τις ‘Σέρρες’ του χρόνου ή σε δύο χρόνια ή σε 1,5. Τα γυρίσματα έχουν αναβληθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των ηθοποιών’, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Οδυσσέα, τον ρόλο δηλαδή που υποδυόταν ο Πάνος Νάτσης, η ίδια απάντησε αρνητικά, ενώ για τη συνέχεια της σειράς χωρίς εκείνον, η ηθοποιός ανέφερε πως το κεντρικό θέμα θα συνεχίσει να υπάρχει, η σχέση πατέρα και γιου, αλλά σίγουρα όλοι θα είναι διαφορετικοί, όπως είπε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα