Σιωπηλός Δρόμος: Αντίστροφη μέτρηση - Νέες αποκαλύψεις στο φως

Σιωπηλός Δρόμος
Σιωπηλός Δρόμος MEGA

Νέες αποκαλύψεις θα ταράξουν τους ήρωες του "Σιωπηλού Δρόμου". Όσα θα δούμε την Κυριακή 13 Ιουνίου στο 10ο επεισόδιο της σειράς.

Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τους ήρωες του «Σιωπηλού Δρόμου», της συναρπαστικής σειράς των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως. Όσα θα δούμε την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 21:00, στο 10ο επεισόδιο της σειράς στο Mega:

10ο επεισόδιο: "Αντίστροφη Μέτρηση"

Ο Μιχάλης καταφέρνει να αποφύγει την σύλληψη και επιστρέφει μαζί με τον «ενορχηστρωτή» στο κρησφύγετο. Εκεί αποφασίζουν πως η απαγωγή πρέπει να λήξει άμεσα και επικοινωνούν με την αστυνομία απαιτώντας τα λύτρα και δίνοντας μια τελευταία διορία. Η Θάλεια μαθαίνει για πρώτη φορά πως ο Μιχάλης είναι ένας από τους απαγωγείς, ενώ η αστυνομία καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις καθώς φτάνει όλο και πιο κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών.

Σιωπηλός Δρόμος
Σιωπηλός Δρόμος MEGA

Η Αθηνά αποκαλύπτει στην Θάλεια τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από το Βασίλη και η οικογένεια Καρούζου κλονίζεται από τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση διαφθοράς στην κοινότητα του Βαθιού. Η ξαφνική αρρώστια ενός παιδιού θα περιπλέξει τα πράγματα μέσα στο κρησφύγετο και οι δράστες θα διχαστούν ως προς την παράδοσή του. Την ίδια στιγμή η αστυνομία φτάνει για πρώτη φορά στον εντοπισμό του στίγματος τηλεφώνου του «ενορχηστρωτή».

Δείτε το trailer της Κυριακής (13/06)

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σιωπηλός Δρόμος, Σιωπηλός Δρόμος επεισόδια, Σιωπηλός Δρόμος ηθοποιοί, MEGA
SHARE:

24Media Network