ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Ο 'Σιωπηλός Δρόμος' είναι η νέα σειρά μυστηρίου που θα προβάλει το MEGA και κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου 2021. Μια υπόθεση ομαδικής απαγωγής ανηλίκων συγκλονίζει μια ολόκληρη κοινωνία. Τα πρόσωπα που εμπλέκονται έρχονται αντιμέτωπα με την πραγματική πλευρά του εαυτού τους και θα πρέπει να διαβούν τον 'Σιωπηλό Δρόμο' για να φτάσουν στην λύτρωση.

Άγριες Μέλισσες

Το όνειρο του δημιουργού στην επόμενη μέρα της παγκόσμιας ψυχαγωγίας

Οι σεναριογράφοι της σειράς "Άγριες Μέλισσες" Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, συμμετέχοντας στο αφιέρωμα "Η Ελλάδα στο μέλλον", γράφουν στο NEWS 24/7 για την επόμενη μέρα της μυθοπλασίας και τις νέες προκλήσεις για τους επαγγελματίες του χώρου.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Σασμός - Χριστίνα Φαμέλη: "Η σειρά γυρίζεται στο πραγματικό πατρικό μου σπίτι"

Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε πως το σπίτι που παρουσιάζεται ως πατρικό της στη σειρά "Σασμός", είναι το πραγματικό σπίτι όπου μεγάλωσε. Η σύμπτωση με την σκηνογράφο.

Ο Θοδωρής Ρέγκλης

Θοδωρής Ρέγκλης στο NEWS 24/7: "Θα ήθελα να γράψω μουσική για μια αποστολή στον Άρη"

Στα 34 του έχει γράψει μουσική για ταινίες ή για τρέιλερ ταινιών όπως τα οσκαρικά «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο, για θεατρικές παραστάσεις, για διαφημίσεις και για videogames. Οπότε γιατί να μην καταφέρει και ό,τι ονειρεύεται;

Τηλεοπτικές πρεμιέρες: Τα νέα ριάλιτι και οι σειρές μυθοπλασίας που αναμένουμε το 2021

Τηλεοπτικές πρεμιέρες: Τα νέα ριάλιτι και οι σειρές μυθοπλασίας που αναμένουμε το 2021

Ριάλιτι, talent shows και ελληνικές σειρές μυθοπλασίας αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα το επόμενο διάστημα. Τι θα δούμε την άνοιξη και το φθινόπωρο του 2021. Ποιες ιδέες έχουν "πέσει" στο τραπέζι.