Σκιαδαρέσης για Μενδώνη: Το λιγότερο που θέλουμε είναι μια συγγνώμη και μια παραίτηση

Σκιαδαρέσης για Μενδώνη: Το λιγότερο που θέλουμε είναι μια συγγνώμη και μια παραίτηση
Σε μια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλά μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του, τις δυσκολίες του επαγγέλματος και την ανεργία που έχουν βιώσει. Glomex

"Είναι προσβολή να λέει ότι εξαπατήθηκε με υποκριτική τέχνη η υπουργός Πολιτισμού. 15 ημέρες τώρα δεν είχε καμία αντίδραση που μας αντιπροσωπεύει. Το λιγότερο που θέλουμε είναι μια συγγνώμη και μια παραίτηση" δήλωσε ο Γ. Σκιαδαρέσης.

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, που το πρωί της Κυριακής ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Θέση του η “πλήρης άρνηση για τέτοια περιστατικά”, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.Αναφορικά με τις πολιτικές ευθύνες της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού για την υπόθεση Λιγνάδη μίλησε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

“Επώνυμες ήταν και οι προηγούμενες καταγγελίες, έτσι δεν είναι; Η καταγγελία του Νίκου Σ. ήταν επώνυμη. Το όνομα μπορούσε να το ζητήσει η εισαγγελία από τη δημοσιογράφο”, επεσήμανε ο ηθοποιός.

“Δεν έχει σημασία τι γνώριζα και τι δε γνώριζα εγώ. Σημασία έχει τι γνώριζαν αυτοί που έπρεπε να γνωρίζουν, όπως το υπουργείο. Ο κ. Παρτσαλάκης μπορεί να γνώριζε παραπάνω. Εγώ είχα ακούσει πολλές φήμες, δεν είχαν κανένα στοιχείο, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι. Το θέμα είναι ότι 15 ημέρες τώρα, που γνώριζε το υπουργείο και όλοι μας όλες τις φήμες, αδρανούσε. Είναι προσβολή να λέει ότι εξαπατήθηκε με υποκριτική τέχνη η υπουργός Πολιτισμού. Το υπουργείο 15 ημέρες τώρα δεν είχε καμία αντίδραση που μας αντιπροσωπεύει. Το λιγότερο που θέλουμε είναι μια συγγνώμη και μια παραίτηση“, συνέχισε ο κ. Σκιαδαρέσης.

“Πίσω από την υπόθεση Λιγνάδη φοβάμαι ότι κρύβονται πολλά. Έχουμε ακούσει για ΜΚΟ, για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που έχουν πάρει μέρος σε αυτή την ιστορία, και εκεί είναι η ανησυχία μου. Εμένα με ενδιαφέρει ποιοι είναι οι προμηθευτές. Ακούσαμε μεγάλα ονόματα και εκεί είναι το θέμα. Τα προσφυγόπουλα δεν πρόκειται να καταφύγουν σε κανένα δικηγόρο”, σημείωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

“Η υπουργός Πολιτισμού θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από εχτές. Δεν νοείται πνευματικός άνθρωπος, υπουργός Πολιτισμού, να είπε αυτά που είπε. Όφειλε να ξέρει. Πώς όρισε έναν άνθρωπο γενικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο και δεν ρώτησε, δεν έμαθε τίποτα; Δε υπάρχουν αυτά”, δήλωσε κλείνοντας ο γνωστός ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα