Σμαράγδα Σμυρναίου: Ποια είναι η “γιαγιά” του Αγίου Παΐσιου – Ο ρόλος, το διαζύγιο και η αποβολή

Σμαράγδα Σμυρναίου: Ποια είναι η “γιαγιά” του Αγίου Παΐσιου – Ο ρόλος, το διαζύγιο και η αποβολή

Η γνωστή ηθοποιός Σμαράγδα Σμυρναίου μίλησε για την "γιαγιά ΧατζηΧριστίνα" και τον ρόλο της στη σειρά "Άγιος Παΐσιος" του MEGA. Τι είπε για την προσωπική της ζωή.

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Σμαράγδα Σμυρναίου, η οποία παίζει φέτος την γιαγιά ΧατζηΧριστίνα στην σειρά “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανόπου προβάλλεται κάθε Πέμπτη στο MEGA.

Η ίδια αναφέρθηκε στην πολύχρονη απουσία της από την τηλεόραση, αναφέροντας πως η τελευταία φορά που έπαιξε στη μικρή οθόνη ήταν στη σειρά “Απαγορευμένη Αγάπη”, ενώ για το πώς πήρε τον ρόλο της γιαγιάς του Αγίου Παΐσιου, είπε: “Ήμουν στην Άνδρο στην αδερφό μου. Μου τηλεφώνησε ο Γιώργος Τσιάκκας για τη σειρά, πήρε το τηλέφωνό μου από τον Χρήστο Λούλη. Δέχτηκα τον ρόλο αφού διάβασα το σενάριο παρόλο που έπρεπε να μάθω πολλούς ψαλμούς και βυζαντινά τροπάρια”.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε, επίσης, πως δεν βλέπει τον εαυτό της όταν παίζεται η σειρά, γιατί δεν της αρέσει. “Δεν θέλω να έχω εικόνα του εαυτού μου. Θέλω να έχω την εσωτερική εικόνα της μεταμόρφωσης μου για το ρόλο. Το να βλέπεις τον εαυτό σου είναι ναρκισσιστική παγίδα. Μπορεί να κολλήσεις σε κάτι που σου αρέσει πολύ και να σε παγιδεύσει”, δήλωσε.

Όσο για τον ρόλο της η ίδια είπε: “Έχει το δικό της εκκλησάκι και με ενδιέφερε πολύ το στοιχείο της προσφυγιάς στη σειρά. Τον ξεριζωμό των ανθρώπων και το πώς στάθηκαν στα πόδια της. Στη ΧατζηΧριστίνα διέβλεψα και ένα στοιχείο χιούμορ, μια ευφυΐα όπως λένε πολλοί μελετητές, μια εξυπνάδα που με ενδιαφέρει πάρα πολύ ως στοιχείο”.

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η ίδια μίλησε για το διαζύγιό της μετά από 25 χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως συνέλαβε μία φορά αλλά απέβαλε και από τότε δεν προσπάθησε ξανά να γίνει μητέρα. “Την απολαμβάνω τη μοναξιά μου. Είναι ηθελημένη. Μετά από 25 χρόνια συμβίωσης με τον πρώην σύζυγό μου, την πρώτη μέρα που έπρεπε να περπατήσω μόνη δεν μπορούσα. Δεν με περιμένει κανείς στο σπίτι. Η πρώτη αίσθηση μου ήταν ότι έπρεπε να μάθω να περπατάω και μόνη μου. Εγώ πάντα μέτραγα το πόσο θα πληγωθεί και ο άλλος άνθρωπος. Υπήρχε μια αναστολή μέσα μου. Για μένα ήξερα ότι μπορώ να τα καταφέρω και μόνη. Δεν μου επέτρεψε η μητέρα φύση να αποκτήσω παιδιά αλλά έχω τρία υπέροχα ανίψια που τα λατρεύω.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα