Σπαλιάρας: “Είχαν συμβεί πολλά στο Survivor – Θα αλλάξει η γνώμη σας για κάποιους αν τα μάθετε”

Σπαλιάρας: “Είχαν συμβεί πολλά στο Survivor – Θα αλλάξει η γνώμη σας για κάποιους αν τα μάθετε”

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, αφήνοντας υπονοούμενα για πράγματα και καταστάσεις στον Άγιο Δομίνικο που δεν μαθεύτηκαν ποτέ. Τι είπε για το φετινό ριάλιτι και τον ανιψιό του, Παύλο Γαλακτερό.

Καλεσμένος στο “Dot” της Κυριακής ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος, μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμμετοχή του στο Survivor, σχολιάζοντας παράλληλα και το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μία δήλωσή του, ωστόσο, που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον άφησε πολλά ερωτηματικά για πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις στον Άγιο Δομίνικο, που δε βγήκαν ποτέ στην επιφάνεια και τα οποία θα διαφοροποιούσαν την εικόνα του κοινού για πολλούς από τους συμμετέχοντας:

Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο”, δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει: “Είχαν συμβεί πράγματα που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό”, ενώ, όταν ρωτήθηκε για το αν θα άλλαζε η εικόνα κάποιων παικτών σε περίπτωση που όλα αυτά μαθαίνονταν, απάντησε καταφατικά λέγοντας: “Η γνώμη σας για κάποιους θα άλλαζε. Αρκετούς και αγαπητούς”.

Όσο για το Survivor 4 σχολίασε: “Δεν θυμίζει τα προηγούμενα. Θυμίζει περισσότερο ριάλιτι, παρά αγωνιστικό ριάλιτι”.

Τέλος, μίλησε και για τον ανιψιό του, Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος ωστόσο “δεν με πήρε τηλέφωνο πριν πάει. Με είχε πάρει, όμως, ο Κοψιδάς. Ο Παύλος δεν με πήρε. Όλοι βλέπουμε τι παιδί είναι. Αν ήμασταν μαζί θα τον είχα… στη φάπα”, είπε γελώντας, για να διορθώσει λέγοντας πως “θα τον είχα σαν μικρό παιδί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα