Σπίτι με το MEGA: Επικό φινάλε με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ONE – Αποθέωση στο Twitter

Σπίτι με το MEGA: Επικό φινάλε με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ONE – Αποθέωση στο Twitter
Οι ONE στο "Σπίτι με το MEGA" Glomex

Επανένωση για τους ONE και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην τελευταία εκπομπή του "Σπίτι με το MEGA" για φέτος. Εκστασιασμένοι οι χρήστες του Twitter.

Μια μοναδική βραδιά χάρισαν στους τηλεθεατές ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του, στην τελευταία εκπομπή του “Σπίτι με το MEGA” για φέτος.

Το Σάββατο (04/06) ο διάσημος τραγουδιστής έδωσε τον ρυθμό με τα δικά του τραγούδια και παρουσίασε μια κεφάτη βραδιά με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες από τη δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα.

Στους αγαπημένους καλεσμένους που τον συνόδευσαν ήταν η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Κώστας Μπίγαλης, η Ελένη Χατζίδου, οι Kings, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Μαρία Θεοδότου.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιφύλασσε και μια μεγάλη έκπληξη: Την επανένωση των ONE, του θρυλικού boy band που άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική ποπ μουσική.

Το αγαπημένο συγκρότημα ερμήνευσε το τραγούδι “Gimme” με το οποίο είχαν εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2022, κατακτώντας την 6η θέση!

Μελωδίες και αναμνήσεις από τις πιο όμορφες μουσικές δεκαετίες απογείωσαν το κέφι, στο μεγάλο αυτό πάρτι που στήθηκε στο MEGA για την υποδοχή του καλοκαιριού.

Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες του Twitter εκστασιάστηκαν με την επανένωση των ONE και θυμήθηκαν τα νιάτα τους.

Αποθέωση στο Twitter για τους ONE

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα