Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος papadakispress

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο Βούλας, παρουσία μόλις δέκα καλεσμένων.

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Βούλας το απόγευμα της Κυριακής (02/10) παρουσία δέκα καλεσμένων, καθώς το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος μίλησε ζωντανά στο “Happy Day” το πρωί της Δευτέρας (3/10).

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη. Ο ένας μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και από την πλευρά της νύφης μια φίλη της γνωστής παρουσιάστριας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο μετά τη γέννηση του παιδιού του

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος», τόνισε ο κ. Κωνσταντέλλος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version