‘Στη φωλιά των Κου Κου’: Η δαιμόνια κίνηση του STAR που πιέζει το ‘Πρωινό’ του ΑΝΤ1

‘Στη φωλιά των Κου Κου’: Η δαιμόνια κίνηση του STAR που πιέζει το ‘Πρωινό’ του ΑΝΤ1

Μια μικρή, αλλά θαυματουργή κίνηση στον προγραμματισμό της νέας πρωινής εκπομπής με τους Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου, κρατάει το νέο πρόγραμμα ζωντανό στον ανταγωνισμό

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης ξεκίνησε τις “πτήσεις” του, το νέο πρωινό του STAR “Στη φωλιά των Κου Κου”. Η νέα πρόταση της Κηφισιάς έρχεται να ανταγωνιστεί ένα ιδιαίτερα δυνατό πρότζεκτ που έχει εδραιωθεί στο μυαλό των τηλεθεατών ως η μόνη λύση ψυχαγωγίας στη ζώνη 10.00 με 13.00.

Πέραν όμως της ιδιαίτερα καλής ομάδας της εκπομπής, του δεμένου διδύμου στην παρουσίαση, του εντυπωσιακού σκηνικού και των έξυπνων νεωτερισμών – ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η στήλη της μόδας και ο τρόπος που αυτή παρουσιάζεται – το STAR έχει κάνει μια ακόμη κίνηση-ματ για να αντέξει στον ανταγωνισμό.

Βλέπετε η “φωλιά των κου κου” ξεκινά στις 09.00 και όχι στις 10.00, κερδίζοντας έτσι λίγο χρόνο απέναντι σε ενημερωτικά προγράμματα, πριν αναμετρηθεί με το Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά. Ο προγραμματισμός αυτός φαίνεται πως αποδίδει τα μέγιστα και μάλιστα στις νεανικές ηλικίες που είναι και εκείνες που ενδιαφέρουν τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών.

Για παράδειγμα, την Πέμπτη, οι Κατσούλης – Καραβάτου σημείωσαν τηλεθέαση 11,2% έναντι 20% για τη Φαίη Σκορδά στο σύνολο. Αν όμως κανείς εξετάσει τα νεανικά κοινά, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Εκεί, το πρωινό του STAR σημείωσε 17,3%, μια ανάσα από το πρωινό του ΑΝΤ1 που κατέγραψε ποσοστό 19,8%. Παρόμοια εικόνα θα παρατηρήσει κανείς και στις τηλεθεάσεις της Τετάρτης, με το πρωινό του STAR να φέρνει μέσο όρο 16,7% και τη Φαίη Σκορδά 18,4% στις ηλικίες 15-44.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα