Στην υγεία μας: Το συγκινητικό αφιέρωμα στην αξεπέραστη Βίκυ Μοσχολιού

Στην υγεία μας: Το συγκινητικό αφιέρωμα στην αξεπέραστη Βίκυ Μοσχολιού
Στην υγεία μας: Αφιέρωμα στην αξεπέραστη Βίκυ Μοσχολιού Youtube @Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού (Έναρξη εκπομπής) (Στην υγειά μας ρε παιδιά) {1/2/2020}

Αφιερωμένη στην μοναδική Βίκυ Μοσχολιού η εκπομπή "Στην υγειά μας" του Σαββάτου. Την αξεπέραστη τραγουδίστρια θυμήθηκαν μέσα από μεγάλες επιτυχίες της.

Φόρος τίμης στη σπουδαία τραγουδίστρια Βίκυ Μοσχολιού απέτισε  η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά“, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το βράδυ του Σαββάτου.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, οι Ηρώ και η Ελένη Πέτα, Δέσποινα Ολυμπίου, Παμπίνα Κοντέα, Ειρήνη Τουμπάκη και Δήμητρα Σταθοπούλου ερμήνευσαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Οι Αλέξης Κωστάλας, Γιώργος Λιάνης, Σπύρος Χαριτάτος, Λένα Μαντά, Λάκης Νικολάου, Τάσος Χαλκιάς, Λόλα Νταϊφά, Τάσος Αρνιακός, Κατερίνα Ζαμπέτα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παύλος Παπαδημητρίου, Κλαίρη Θεοδώρου και Μάρα Χαρμαντά απόλαυσαν το αφιέρωμα στο οποίο πρωταγωνίστησαν τα τραγούδια της μεγάλης ερμηνεύτριας.
 

Η Βίκυ Μοσχολιού, γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1943 στο Μεταξουργείο και έφυγε από τη ζωή το 2005. Ξεκίνησε την καριέρα της το Πάσχα του 1962 στην «Τριάνα» του Χειλά δίπλα στο Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη Δούκισσα ενώ καθιερώθηκε το 1964 τραγουδώντας το «Χάθηκε το φεγγάρι» του Σταύρου Ξαρχάκου στην κινηματογραφική παραγωγή «Λόλα». Τον επόμενο χρόνο το τραγούδι της «Ένα αστέρι πέφτει – πέφτει» γίνεται μεγάλη επιτυχία.

Τα τρένα που φύγαν, Τα δειλινά, Οι μετανάστες, Τα αρχοντορεμπέτικα είναι μερικές μόνο επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριό της, που ξεκινά από το ρεμπέτικο και το λαϊκό για να καταλήξει στο ελαφρολαϊκό και το έντεχνο, γιατί η σπουδαία, ιδιαίτερη δωρική φωνή της με τη χαρακτηριστική βραχνάδα και τις απεριόριστες δυνατότητες δεν χώρεσε ποτέ ταμπέλες. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα