Στρατής Χατζησταματίου: “Πέρασα πολλές φορές από casting για να πάρω τον ρόλο στον Σασμό”

Στρατής Χατζησταματίου: “Πέρασα πολλές φορές από casting για να πάρω τον ρόλο στον Σασμό”
Ο Στρατής Χατζησταματίου Glomex

Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε για την αντίδραση του κόσμου όταν τον συναντά έξω, δηλώνοντας πως είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο. 

Για την καριέρα του, για τα σχόλια που λαμβάνει από τον κόσμο, αλλά και για τις πολλές προσπάθειες που έκανε για να πάρει τον ρόλο στη επιτυχημένη σειρά “Σασμός”, έκανε λόγο ο ηθοποιός Στρατής Χατζησταματίου.

Ο Στρατής Χατζησταματίου βρέθηκε ως καλεσμένος στο “The 2night Show” το βράδυ Δευτέρας (24/1) με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον τρόπο που πήρε το ρόλο στον Σασμό.

“Δέχθηκα τηλεφώνημα το καλοκαίρι και λέω μακάρι να τύχει κάτι καλό όπως την προηγούμενη φορά. Μου μίλησε για μια καινούργια σειρά και ήρθα εδώ, έκανα κάστινγκ πολλές φορές και καταλήξαμε στο ρόλο του Μανώλη. Κάναμε δηλαδή 4-5 φορές κάστινγκ”.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την αντίδραση του κόσμου όταν τον συναντά έξω, δηλώνοντας πως είναι κάτι προτόγνωρο για τον ίδιο. “Έχει την πλάκα του. Έχω μια αμηχανία δεν το κρύβω, νιώθω λίγο περίεργα. Όμως νιώθω μια τρομερή χαρά όταν με πιάνουν και μου μιλάνε για τον τρόπο που παίζω και μου λένε οτι τους συγκινώ”, δήλωσε.

“Υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια σε σχέση με τις επιλογές του ρόλου, τα διαβάζω στο twitter και γελάω”, είπε στη συνέχεια σχετικά με τα αρνητικά σχόλια.

H γνώμη σου μετράει! Απάντησε εδώ στην έρευνα της aboutpeople και μπες στην κλήρωση για ένα ρολόι Xiaomi Mi Smart 5

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version