Survivor 2024: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος – “Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση”

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος – “Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση”

Μεγάλη “μάχη” για την ασυλία στο Survivor την Δευτέρα. Ποιοι κέρδισαν τον αγώνα και ποιον έβγαλαν υποψήφιο οι ηττημένοι.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Δευτέρας (12/02), με τις δύο ομάδες να “ρίχνονται” στη μάχη για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Μετά την επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλάζοντας τις ισορροπίες στις ομάδες, αφού για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως στο συμβούλιο της Κυριακής, η Κόκκινη ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει έναν συμπαίκτη της και η κάλπη έδειξε το όνομα της Ζωής.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι Κόκκινοι βρέθηκαν για ακόμη μια φορά στην δυσάρεστη θέση, καθώς έπρεπε να βγάλουν έναν συμπαίκτης τους στον τάκο.

Η Κόκκινη ομάδα αποφάσισε ότι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτήν τη φάση είναι η Όλγα Πηλιάκη.

Το περίμενα γιατί η πιο σκληρή κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση σήμερα, καθώς μπορεί να αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και να έχω ανεβάσει ταχύτητα στα run, είμαι, όμως, απαράδεκτη στους στόχους στα τελευταία αγωνίσματα. Θεωρώ ότι με βάση αυτό με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και δίκαια. Χαίρομαι που ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ” δήλωσε η Όλγα Πηλιάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα