Survivor 2024 – Spoiler: Μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής – Πόσα λεφτά θα παίρνει

Διαβάζεται σε 2'
Τζέιμς Καφετζής
Τζέιμς Καφετζής ΣΚΑΙ

Ο Τζέιμς Καφετζής μπαίνει τελικά στο Survivor 2024. Πότε είναι προγραμματισμένη η είσοδός του. Το ποσό που θα παίρνει κάθε εβδομάδα.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές του Survivor 2024 το επόμενο διάστημα, καθώς ένας πολύ αγαπημένος παίκτης αναμένεται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή, που είχε λάβει μέρος στο Survivor του 2021, και είχε αποκτήσει πολλούς φανατικούς θαυμαστές που τον προόριζαν, μάλιστα, για νικητή.

Ο Τζέμις Καφετζής είχε αποχωρήσει οικειοθελώς τότε, λίγο πριν από το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντας ανολοκλήρωτη την “αποστολή” του.

Στους προηγούμενους κύκλους, πολλές φορές είχε ακουστεί το όνομά του – όπως π.χ. στο Survivor All Star – ωστόσο δεν είχαν προχωρήσει οι συμφωνίες, αφού ο πρώην παίκτης και η παραγωγή του Survivor ήταν στα δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται πως στο χθεσινό επεισόδιο μπήκαν τέσσερις νέοι παίκτες: δύο Διάσημοι και δύο Μαχητές.

Τζέιμς Καφετζής: Πότε μπαίνει στο Survivor 2024

Φέτος, ο Τζέιμς Καφετζής είχε φτάσει πολύ κοντά στο να μπει στον νέο κύκλο, αλλά τελευταία στιγμή, για λόγους υγείας, δεν μπήκε, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας των ευρημάτων στις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις, έμεινε εκτός, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Σε δηλώσεις του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στη συνέχεια, λέγοντας: “Ήταν να είμαι στο Survivor αλλά κάτι προέκυψε τελευταία στιγμή. Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν έχω ιδέα. Τα είχαμε βρει παντού με την παραγωγή αλλά την πατήσαμε τελευταία στιγμή, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν φταίω ούτε εγώ ούτε αυτοί. Είχα γυρίσει και το τρέιλερ κανονικά αλλά ήταν αχρείαστο τελικά”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου”, ο Τζέιμς Καφετζής θα μπει τελικά στο παιχνίδι, με την είσοδό του να είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε, μάλιστα, και τα χρήματα που θα παίρνει. “Είναι επίσημο, μπαίνει στο Survivor αρχές Φεβρουαρίου. Γυρίζει νωρίτερα από το Τόκιο. Με πάρα πολύ καλό ποσό, έχει ακουστεί για 12.000 ευρώ την εβδομάδα” είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα