Survivor 2024: Τα ευρήματα στις εξετάσεις αίματος αφήνουν εκτός τον Τζέιμς Καφετζή

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024: Τα ευρήματα στις εξετάσεις αίματος αφήνουν εκτός τον Τζέιμς Καφετζή
Τζέιμς Καφετζής ΣΚΑΪ

Εκτός του φετινού Survivor ο Τζέιμς Καφετζής, εξαιτίας των ευρημάτων στις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις πριν μπει στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο.

Όλα έτοιμα για την επιστροφή του Survivor που έρχεται για 7η χρονιά στον ΣΚΑΪ, λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του Survivor που φέτος θα έχει πολλές αλλαγές, στο νησί όπου 24 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης.

Survivor 2024: Ποιοι πάνε Άγιο Δομίνικο

Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο για να πετάξουν για Άγιο Δομίνικο όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.

Εκεί, η κάμερα του Alpha συνάντησε άτομα που θα μας συστηθούν για πρώτη φορά, αλλά και παλιούς γνώριμους του ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσά τους, βρέθηκαν οι εξής:

  • η Ασημίνα Χατζηανδρέου
  • η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς, που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενους κύκλους του Survivor,

Αλλά και νέοι παίκτες όπως:

  • η Μαρία Αντωνά
  • ο Σάββας Γκέντσογλου
  • ο Παύλος Παπαδόπουλος
  • ο Νίκος Γκάνος
  • ο Χρήστος Βολικάκης
  • η Όλγα Πηλιάκη

Εκτός Survivor 2024 o Τζέιμς Καφετζής

Εκτός του φετινού Survivor βρίσκεται -και επισήμως- ο Τζέιμς Καφετζής, εξαιτίας των ευρημάτων στις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις και πριν μπει στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Τζέιμς Καφετζής, μέσω ανάρτησής του στα social media. Ο ίδιος άλλωστε εμφανιζόταν κανονικά στο τρέιλερ του Survivor και η εξέλιξη θα δημιουργούσε αντιδράσεις και εύλογα ερωτήματα, γι’ αυτό και φρόντισε ο ίδιος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα άμεσα.

«Happy new year με υγεία σε όλους! Όλα καλά με την παραγωγή αλλά δυστυχώς λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις και πρέπει να κάνω ειδική διατροφή για λίγο καιρό. Χαιρόμουν που πρώτη φορά έτρωγα μελομακάρονα χωρίς τύψεις», έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής.

Η σχετική ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα