Survivor 2024: Το trailer με τον Τζέιμς Καφετζή – Πότε μπαίνει, τι λέει για τον Παππά

Διαβάζεται σε 4'
Τζέιμς Καφετζής
Τζέιμς Καφετζής Youtube/SurvivorGR

Στον “αέρα” το trailer με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor 2024. Πότε θα τον δούμε στο παιχνίδι. Τι δήλωσε πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά τις επόμενες μέρες το Survivor 2024, αφού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μπαίνει ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες όλων των σεζόν, ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Γιώργος Λιανός είχε επιβεβαιώσει τις προηγούμενες μέρες την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο παιχνίδι, ανακοινώνοντας στους παίκτες του Survivor τα ονόματα των νέων προσθηκών.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, αφού ταξίδεψαν μαζί πριν από μερικά 24ωρα.

Το trailer με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι, βρίσκεται ήδη στον “αέρα”, “προδίδοντας” και την μέρα που θα τον δούμε στην μικρή οθόνη: την ερχόμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε τον παίκτη να κλείνει το μάτι στο κοινό, ενώ από πίσω ακούγονται οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά, ο οποίος είχε πει: “Θα ήθελα να δω τον Λεμπρόν, αλλά όχι τον Τζέιμς”.

Σημειώνεται πως trailer με την Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει (ενδέχεται να βγει στον “αέρα” τις επόμενες ώρες), αλλά οι πληροφορίες την θέλουν να μπαίνει στο παιχνίδι την ίδια μέρα.

Survivor 2024: Το trailer με τον Τζέιμς Καφετζή

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή πριν μπει στο Survivor 2024

Ο ίδιος είχε μιλήσει στην εκπομπή “Fay’s Time”, αναφέροντας για την είσοδό του:

Δεν έχω άγχος γιατί το έχω ξανακάνει και πάνω κάτω ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο από το Survivor είναι το πρωί που ξυπνούσα και απολάμβανα την ηρεμία, γιατί ξυπνάω πολύ πρωί.

Κάτι άλλο που μου έχει λείψει είναι τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα που έχει εκεί. Δεν φοβάμαι κάτι στη ζούγκλα, ούτε τον Αλέξη Παππά. Τον έχω στο 1-0. Δεν έχω δει γεμάτα επεισόδια. Ήμουν στην Ιαπωνία και είχε μεγάλη διαφορά ώρας. Το επεισόδιο που είδα ολόκληρο ήταν αυτό που αποχώρησε ο Βολικάκης και είπε για μένα. Respect.

Φέτος είναι ενδιαφέρον το ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη. Προφανώς και με συμφέρει η ψηφοφορία. Αν ήταν στο χέρι μου, θα την έβαζα, αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι έχει ενδιαφέρον.

Ο Τζέιμς που είχατε δει το 2021 ήταν στην ίδια φάση, απροετοίμαστος, ήμουν 98 κιλά τώρα είμαι 100. Αυτή τη φορά θα πάω για όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει”.

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή πριν μπει στο Survivor 2024

Παρομοίως, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή και είχε πει:

Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια που πάω για τρίτη φορά στο Survivor, αλλά δεν παίρνω τα λεφτά κανενός, ούτε νομίζω προσβάλλω κάποιον, ή ενοχλώ. Είμαι πανέτοιμη για τα σχόλια που θα δεχτώ και μέσα και απ’ έξω. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το οικονομικό κομμάτι για να πω το “ναι”.

Το μόνο που δεν θα ήθελα φέτος, είναι να μην υπάρξουν ξανά παραβάσεις. Εννοείται αν γίνει κάτι που δεν είναι σωστό θα βγω να το πω, γιατί έτσι κοροϊδεύεις όλους τους άλλους. Αλλιώς να τρώμε όλοι, να επικοινωνούμε όλοι, να παίζουμε και να είναι όλα τέλεια.

Ήδη η καινούρια κοπέλα είπε ότι οι τρεις παλιοί φεύγουν στο δάσος το βράδυ. Εμένα αυτό μου είναι ύποπτο, όταν εγώ το έχω ζήσει δυο χρονιές και το ξέρω. Οπότε εγώ, όταν θα πάω κάτω, αυτό θα το κοιτάξω. Γιατί να παίζω νηστική, να σπάσω εγώ τρίτη φορά τα πόδια μου, αν δεν έχω τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους και υπάρχουν παραβάσεις; Είναι από τα πρώτα πράγματα που θα ψάξω. Αυτό που βλέπω είναι ότι επειδή ο κόσμος δεν ψηφίζει, έχουν ξεδιπλωθεί πολύ, μα πάρα πολύ παίκτες και στις δύο ομάδες. Απ’ την άλλη αν μπει ξανά ψηφοφορία τι θα γίνει;

Θέλω να ανταγωνιστώ την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, είναι οι δύο παλιές, καλό είναι να αγωνίζονται με μία παλιά. Εκεί δείχνεις και την αξία σου λίγο παραπάνω, η αξία του νικητή είναι και με ποιον παίζεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα