Survivor 3: Είναι επίσημο – Αυτές είναι οι Ελληνίδες παίκτριες του παιχνιδιού

Survivor 3: Είναι επίσημο – Αυτές είναι οι Ελληνίδες παίκτριες του παιχνιδιού
Survivor Ελλάδα - Τουρκία Instagram

Δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες των έξι Ελληνίδων παικτριών του παιχνιδιού. Δείτε ποιες είναι και με τι ασχολούνται, ενώ αναμένονται πληροφορίες και για τους υπόλοιπους παίκτες.

Είναι γεγονός πως το Survivor 3 θα είναι γεμάτο ένταση, περιπέτεια και σασπένς! Ο τρίτος κύκλος του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης από την Acun Media θα καθηλώσει τους τηλεθεατές και θα προσφέρει ένα εξαιρετικό και ανατρεπτικό θέαμα στο κοινό του.

Η πρεμιέρα του παιχνιδιού, που θα έχει Έλληνες και Τούρκους παίκτες, έχει οριστεί για τις 3 Φεβρουαρίου και για πρώτη φορά θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση σε Ελλάδα και Τουρκία. Υπάρχει μεγάλη αγωνία για το ποιοι θα είναι οι παίκτες των δύο χωρών και το πώς θα είναι φέτος το παιχνίδι, ενώ πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Λάουρα Νάργες, που είχε συμμετάσχει στο πρώτο Survivor, πρόκειται να παρουσιάζει με την Τουρκάλα Itir Εsen μια εκπομπή σχολιασμού του ριάλιτι στο κανάλι της Acun Media στο Youtube.

Οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη και η ανυπομονησία έχει χτυπήσει κόκκινο. Προς το παρόν, στον λογαριασμό του Instagram του Survivor Greece και του ΣΚΑΙ, από όπου θα προβάλλεται για άλλη μια χρονιά το Survivor, δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες των έξι Ελληνίδων παικτριών του παιχνιδιού. Δείτε παρακάτω ποιες είναι και με τι ασχολούνται.

Γνωρίστε τις 6 Ελληνίδες παίκτριες του Survivor 3

Δήμητρα Βαμβακούση: Απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ

Ιουλιέτα Κίτρινου: Φωτομοντέλο και ηθοποιός. Πρώην πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων

Ρία Κολοβού: Επιχειρηματίας, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας

Νάντια Μαυρουδέα: Personal trainer, με διακρίσεις σε αγώνες καράτε και crossfit

Αφροδίτη Σκαφίδα: Γυμνάστρια. Έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ

Ντέμη Τσαγανού: Διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, απόφοιτη Σχολής Φυσικοθεραπείας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα