Survivor 4: Άγριοι καβγάδες και κλάματα στο Συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4: Άγριοι καβγάδες και κλάματα στο Συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Το ξέσπασμα της Ελευθερίας glomex

Εντάσεις, τσακωμοί και κλάματα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Όλοι τσακώθηκαν με όλους. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Επεισοδιακό το αποψινό Survivor. Μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στον αγώνα ασυλίας, στο συμβούλιο του νησιού η ένταση ήταν έντονη τόσο στην κόκκινη, όσο και στην μπλε ομάδα.

Ο Τζέιμς στοχοποίησε την Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με το θέμα του φαγητού, η οποία ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από τον χώρο του συμβουλίου, καθώς έπαθε κρίση πανικού, ενώ όταν επέστρεψε δήλωσε πως ξέσπασε λόγω της πίεσης που νοιώθει για όσα γίνονται στην ομάδα της.

Το κλίμα ήταν άσχημο και στην Κόκκινη ομάδα, η οποία έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Ο Τριαντάφυλλος μετά την επίθεση που έκανε στην Ανθή Σαλαγκούδη, συνέχισε να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Την ίδια στιγμή, η Σοφία προσπάθησε να την υπερασπιστεί και εκεί ήρθε η σύγκρουση με τον Γιώργο Κοψιδά. Έπειτα, ακολούθησε το… χάος!

Όσον αφορά την ψηφοφορία, δεν υπήρξε καμία έκπληξη, καθώς η Ανθή Σαλαγκούδη είναι για πέμπτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση. Να σημειωθεί ότι στο αγώνισμα ασυλίας νικήτρια αναδείχτηκε η Καρολίνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα