Survivor 4: Χάος στο Συμβούλιο – Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor 4: Χάος στο Συμβούλιο – Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 glomex

Μεγάλη ένταση στο Συμβούλιο του νησιού του Survivor 4, με επίκεντρο ξανά τον Τριαντάφυλλο. Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ένα γεμάτο εντάσεις και ανατροπές επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο Survivor 4 το βράδυ της Τρίτης (31/3), με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Το βράδυ της Δευτέρας (29/3) η Μπλε Ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να ψηφίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η κάλπη ανέδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος γεμάτος θυμό υποστήριξε πως βρίσκεται για ακόμη μια φορά αδίκως στο “μάτι του κυκλώνα”, παρά την προσπάθεια που έκανε και αγωνίστηκε ενώ ήταν τραυματισμένος.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ήρθαν ξανά σε σύγκρουση με αφορμή τον Τριαντάφυλλο.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον τραγουδιστή, ρωτώντας τον αν θα αγωνισθεί σε αυτόν το στίβο μάχης, ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από τον ανταγωνιστή του Κώστα Παπαδόπουλο να αναμετρηθούν σε ένα run, προκειμένου να δει αν μπορεί να κερδίσει έναν θεωρητικά γρήγορο παίκτη.

Ο Κώστας τελικά αποδέχτηκε το “battle” του αιώνα, χαρίζοντάς μας μια μαγική στιγμή. Αν και ο Τριαντάφυλλος έμεινε για περίπου ένα μήνα εκτός, κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας από τον Γιώργο Λιανό τον τίτλο του “γιου του ανέμου”.

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος είπε τον πόνο του σε… κούτσουρο

Αφού οι Κόκκινοι έχασαν και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4, με σκορ 10-7 από τους Μπλε, ο Τριαντάφυλλος έδωσε νέο σόου, καθώς πήγε να πει τον πόνο του σε ένα… κούτσουρο.

“Όταν παίζω και χάνουμε, φταίω εγώ. Όταν δεν παίζω, πάλι φταίω εγώ. Άντε πια!”, μονολογούσε.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε γιατί κατέθεσε τα παράπονά του στο κούτσουρο, με τον τραγουδιστή να ξεσπά για τους συμπαίκτες του.

Survivor 4: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τη νίκη των Μπλε στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, στο Συμβούλιο του νησιού οι Κόκκινοι έπρεπε να αναδείξουν από τη δική τους ομάδα και τον δεύτερο και τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις ανάμεσα στους Κόκκινους.

Στην ψηφοφορία, οι Κόκκινοι ψήφισαν μαζικά τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, ενώ ο Νάσος Γαλακτερός που είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, επέλεξε να αναδείξει ως τρίτη υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη.

Έτσι, λοιπόν, οι Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Ελένη Χαμπέρη είναι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας από τους τρεις θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο στο επεισόδιο της Τετάρτης (31/3).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα