Survivor 4: “Σφαγή” στο Συμβούλιο- Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4: “Σφαγή” στο Συμβούλιο- Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Glomex

Φασαρίες και ίντριγκες για άλλη μια φορά στο Συμβούλιο του νησιού. Ποιος παίκτης του Survivor είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τις πρώτες στιγμές συμβίωσης όλων των παικτών του Survivor παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Μπορεί το βράδυ της Κυριακής (28/3) κατά τη διάρκεια της λαμπερής ένωσης οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να έδειχναν μονιασμένοι, αλλά λίγα 24ωρα μετά τα πράγματα επανήλθαν στη συνηθισμένη τους ροή.

Στην παραλία οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν με τους Αλέξη και Κώστα να κάνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά, με αφορμή μία πλάκα το τελευταίου, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να βάλει το λιθαράκι του στο να παραμείνουν υψηλές οι εντάσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Παππάς αντίκρισε μία λεκάνη τουαλέτας φτιαγμένη από άμμο, στο σημείο όπου είχε φτιάξει την προσωπική του καλύβα με τον Τριαντάφυλλο στις αρχές του Survivor, όταν ο ίδιος ήταν παίκτης των κόκκινων, μία εικόνα που τον έβγαλε εκτός εαυτού. Η δημιουργία αυτή ήταν από τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος ήθελε να κάνει πλάκα.

Αμείωτη συνεχίστηκε η ένταση ανάμεσα στους παίκτες -και των δύο ομάδων- και στο Συμβούλιο, όπου η ηττημένη ομάδα, δηλαδή οι Κόκκινοι, κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που έκριναν πως έπρεπε να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τελικά την πλειοψηφία των αρνητικών ψήφων συγκέντρωσε ο Τριαντάφυλλος, αφενός επειδή στο αγώνισμα έφερε ήττες, καθώς αγωνίστηκε με πρόβλημα στο πόδι του και αφετέρου επειδή προκαλεί συνεχώς εντάσεις στην ομάδα. Σημειώνεται ότι ο Παύλος Γαλακτερός δεν μπορούσε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, καθώς ήταν εκείνος που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε από τη μεριά του: “Ήθελα να αγωνιστώ γιατί ένιωσα το πόδι μου καλύτερα. Την στιγμή που πήγα να κάνω ζέσταμα για το πόδι μου με ειρωνεύονταν. Από εκεί και πέρα οκτάδα με ψηφίσατε αλλά θα με κρίνει ο κόσμος για αυτά που έχουν δει και θα αποφασίσουν. Δεν σας φοβάμαι, πάντα έτσι πορεύομαι. Την Τετάρτη θα δούμε το αποτέλεσμα. Θα φύγω όποτε θέλει ο κόσμος κι όχι όποτε θέλει η οκτάδα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα