Survivor 4: “Έκλαψε” το twitter με το ζέσταμα του Τριαντάφυλλου

Survivor 4: “Έκλαψε” το twitter με το ζέσταμα του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος έκανε ζέσταμα πριν το αγώνισμα του "Survivor 4" και όλοι οι παίκτες, ακόμη και ο Γιώργος Λιανός, "λύθηκαν" στα γέλια. Τα απολαυστικά σχόλια του twitter.

“Δισκοκήλη” ήταν η διάγνωση των γιατρών του “Survivor 4” για τον Τριαντάφυλλο, με τον Γιώργο Λιανό να του ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων την Δευτέρα (29/03) και να τον ρωτάει αν θα παίξει στο αγώνισμα ασυλίας για την ομάδα του.

Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως έχει μια μικρή ενόχληση όταν τρέχει, γι’ αυτό και ο παρουσιαστής του έδωσε τον χρόνο του για να κάνει ζέσταμα και να δει, έπειτα, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι.

Μόνο που το ζέσταμα του γνωστού τραγουδιστή ήταν κάπως αστείο, με αποτέλεσμα να “λυθούν” στα γέλια όλοι οι παίκτες του “Survivor 4”, ακόμη και ο Γιώργος Λιανός που παρακολουθούσε τις γυμναστικές επιδείξεις του.

Ακόμη και η παραγωγή του ΣΚΑΙ φαίνεται πως τρόλαρε τον Τριαντάφυλλο, με τη μουσική που επέλεξε να βάλει τη στιγμή των ασκήσεών του, ενώ το twitter, όπως ήταν λογικό, δεν έχασε ευκαιρία για να σχολιάσει.

Survivor 4: Δείτε τα tweets για το ζέσταμα του Τριαντάφυλλου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα