Survivor 4 – Αλέξης και Κρις: Κρυμμένα λεφτά, φαγοπότι και τηλεφωνήματα στην Ελλάδα

Survivor 4 – Αλέξης και Κρις: Κρυμμένα λεφτά, φαγοπότι και τηλεφωνήματα στην Ελλάδα
Survivor 4 Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης glomex

Νέες πληροφορείς για την παραβίαση Αλέξη - Κρις. Οι δύο άνδρες πήγαν σε ξενοδοχείο, πλήρωσαν, έφαγαν, ενώ τηλεφώνησαν και στα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (10/2), όταν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης έφυγαν μέσα στη νύχτα από την παραλία της μπλε ομάδας και εξαφανίστηκαν για περίπου 6 ώρες.

Όταν οι δύο παίκτες επέστρεψαν στην παραλία το επόμενο πρωί, δήλωσαν ότι είχαν φύγει για να ψάξουν φαγητό και στην πορεία χάθηκαν, χωρίς να μπορούν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής. Ωστόσο, οι συμπαίκτες τους ήταν ιδιαίτερα καχύποπτοι με τη δικαιολογία τους και δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά τους.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως οι δύο παίκτες παραβίασαν τους κανονισμούς ασφαλείας του “Survivor 4”, γι’ αυτό και η παραγωγή τους επέβαλε την εξής αυστηρή ποινή: οι Μπλε θα έχουν 20% λιγότερες προμήθειες (που αντιστοιχεί σε 10% για τον καθένα), ενώ στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού αν κερδίσουν δεν θα φάνε οι συγκεκριμένοι παίκτες.

Survivor 4: Τι συνέβη στην πραγματικότητα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της εκπομπής “Ευτυχείτε”, ο Αλεξης και ο Κρις βιαιοπράγησαν κατά του σεκιούριτι, γι’ αυτό και η παραγωγή προχώρησε σε μια πολύ αυστηρή ποινή. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα το περιστατικό από εκπρόσωπο του “Survivor 4”.

Πάντως, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο συμβόλαιό τους συναινούν πως η παραγωγή μπορεί να τους αποβάλει αν υπάρξει βιαιοπραγία, αν μιλήσουν με άτομα εκτός της παραγωγής και αν απομακρυνθούν από το κατάλυμά τους σε απόσταση πέραν του ενός χιλιομέτρου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο παίκτες είχαν μάλιστα μαζί τους και χρήματα, τα οποία είχαν φέρει από την Ελλάδα και είχαν κρύψει μέσα στα προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι δύο άνδρες πήγαν σε ξενοδοχείο, πλήρωσαν, έφαγαν, ενώ τηλεφώνησαν και στα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα. Όταν όλα αυτά έγιναν γνωστά, η παραγωγή επέπληξε έντονα τους δύο παίκτες, οι οποίοι απέφυγαν να πουν στους συμπαίκτες τους τι πραγματικά συνέβη.

Πάντως οι Μπλε, όπως φάνηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης, δεν πίστεψαν τους συμπαίκτες τους και φάνηκαν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά τους, ενώ ορισμένοι εξ αυτών δήλωσαν πως από εδώ και στο εξής πρόκειται να ψηφίζουν τους δύο παίκτες σε κάθε ψηφοφορία. Αναμένεται η συνέχεια στους δέκτες…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα