Survivor 4: Άναψαν τα αίματα στο συμβούλιο – “Είσαι προδότης”

Survivor 4: Άναψαν τα αίματα στο συμβούλιο – “Είσαι προδότης”
Η Ελευθερία Ελευθερίου στο "Survivor 4" Glomex

Τσακωμοί στη μπλε ομάδα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του "Survivor 4". Η Ελευθερία Ελευθερίου σε ρήξη με την Άννα Μαρία και τον Αλέξη Παππά.

Χαμός έγινε στο συμβούλιο του νησιού στο “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (03/2), με τους μπλε να αναφέρουν τα παράπονα που έχουν από τους συμπαίκτες τους και να καταλήγουν σε τσακωμούς.

Σημειώνεται ότι οι μπλε προηγουμένως κέρδισαν στο αγώνισμα το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι είχαν την ευκαιρία να δουν τους δικούς τους, κάτι που έφερε μεγάλη συγκίνηση και κλάματα.

Ωστόσο, το κλίμα στους μπλε ήταν ήδη τεταμένο από πριν το αγώνισμα, με την Ελευθερία Ελευθερίου να ξεσπά για όσα είχαν ακουστεί στο προηγούμενο συμβούλιο και για τις ψήφους που πήρε.

Το ίδιο κλίμα επικράτησε και στο συμβούλιο αποχώρησης, με την τραγουδίστρια να έρχεται σε ρήξη τόσο με την Άννα Μαρία, όσο και με τον Αλέξη Παππά, τον οποίο αποκάλεσε προδότη.

Στις συζητήσεις των μπλε “μπήκαν” και οι κόκκινοι, με τον Τριαντάφυλλο να υποστηρίζει την Ελευθερία Ελευθερίου και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να χαρακτηρίζει “μπούλινγκ” τη συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη.

Από το “Survivor 4” τελικά αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα