Survivor 4: Γιατί πλάνταξαν στο κλάμα οι μπλε

Survivor 4: Γιατί πλάνταξαν στο κλάμα οι μπλε
Η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα στο "Survivor 4" Glomex

Οι παίκτες της μπλε ομάδας κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας στο "Survivor 4". Συγκινήθηκαν βλέποντας τους γονείς τους και ξέσπασαν σε κλάματα.

Ένα ακόμη αγώνισμα μεταξύ των μπλε και των κόκκινων παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (03/2), με τους παίκτες να διεκδικούν αυτή τη φορά το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι μπλε ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα, μετά από τις δύο σερί νίκες των κόκκινων, και έτσι είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα των δικών τους ανθρώπων και να δουν φωτογραφίες από την οικογένειά τους.

Οι παίκτες συγκινήθηκαν μόλις είδαν τους συγγενείς τους στην οθόνη και δεν κατόρθωσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ ορισμένοι, όπως η Έλενα Κρεμλίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλλίδης, πλάνταξαν στο κλάμα.

“Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν φύγω, είναι να πάω Θεσσαλονίκη να τους δω. Μου λείπουν πάρα πολύ”, είπε η Μαριπόζα και ξέσπασε σε αναφιλητά, όταν διάβασε το μήνυμα του πατέρα της.

“Θα έρθω στην Κύπρο να σας δω όταν φύγω. Και υπόσχομαι ότι θα σας αφιερώνω πιο πολύ χρόνο, τώρα κατάλαβα τι θα πει απόσταση”, ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου, βλέποντας τους γονείς της.

Ο Πάνος Καλλίδης είδε τα παιδιά του και δεν άντεξε: “Δεν θέλω να κάτσω καιρό παιδιά. Μου λείπουν πάρα πολύ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τόσο καιρό μακριά τους και υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναλείψω τόσο”.

Οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης στο “Survivor 4”, η πείνα, η κούραση, η έλλειψη επικοινωνίας και η πολύ μεγάλη απόσταση που χωρίζει τους παίκτες από τα σπίτια τους, τους έκαναν να “λυγίσουν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα