Survivor 4: Αυτοί είναι οι 6 παίκτες που δεν έχουν βρεθεί ποτέ στον “τάκο”

Survivor 4: Αυτοί είναι οι 6 παίκτες που δεν έχουν βρεθεί ποτέ στον “τάκο”
Survivor 4 - Η Κόκκινη ομάδα Instagram @survivorgreece

Δείτε ποιοι είναι οι παίκτες του Survivor 4 που μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί στο "απυρόβλητο". Αξίζουν αυτό το "προνόμιο" ή όχι; 

Το φετινό Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία αγγίζουν το 35-40% σε κάθε επεισόδιο, για τέσσερις και πλέον μήνες.

Το κοινό είναι φανατικό, ενώ πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν λάβει μεγάλη υποστήριξη, όπως για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος που έχει παραμείνει στο παιχνίδι, παρά τις… αμέτρητες φορές που οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν στον “τάκο”.

Η επιτυχία του Survivor 4 οφείλεται αφενός στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει φανεί ότι αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς και οι “συμμαχίες” παίζουν μεγάλο ρόλο.. Πώς, άλλωστε, να κινδυνεύσεις να αποχωρήσεις, αν δεν έχεις ψηφιστεί ποτέ για αποχώρηση;

Στο φετινό Survivor, έξι είναι οι παίκτες που δεν έχουν βρεθεί ποτέ στον “τάκο”. Ομολογουμένως και οι έξι είναι καλοί αγωνιστικά παίκτες (άλλοι περισσότεροι, άλλοι λιγότερο!), ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι οι τέσσερις από τους έξι βρίσκονται στην Κόκκινη ομάδα.

Δείτε παρακάτω ποιοι είναι οι παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί στο “απυρόβλητο”, μαζί με τα στατιστικά τους στο παιχνίδι. Αξίζουν αυτό το “προνόμιο” ή όχι;

Survivor 4: Οι έξι παίκτες που δεν έχουν βρεθεί ποτέ υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σάκης Κατσούλης

Survivor 4 - Ο Σάκης Κατσούλης SKAI TV

Πρώτος στη λίστα, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση των στατιστικών, με ποσοστό νικών 75,2%. Ο ίδιος έχει καταφέρει να κερδίσει 79 φορές, ενώ από την άλλη οι ήττες του είναι μόλις 26. Παρόλα αυτά, ο νεαρός τερματοφύλακας φαίνεται πως δεν είναι αρκετά αγαπητός στο κοινό, ενώ το Twitter “βράζει” για αυτόν και την φημολογούμενη σχέση του με τη Μαριαλένα.

Ηλίας Μπόγδανος

Survivor 4 - Ηλίας Μπόγδανος SKAI TV

Στο “τάκο” δεν έχει βρεθεί ούτε και ο πολύ ανταγωνιστικός Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση των στατιστικών, με ποσοστό νικών 58,4% (73 νίκες – 52 ήττες).

Γιώργος Κορομι (Κόρο)

Survivor 4 - Γιώργος Κορομι (Κόρο) SKAI TV

Ο Γιώργος Κορομι (Κόρο), που βρίσκεται στους πέντε “χειρότερους” παίκτες τη δεδομένη στιγμή, δεν έχει βρεθεί ποτέ υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο νεαρός επιχειρηματίας από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης έχει πετύχει 70 νίκες, ενώ έχει χάσει 63 φορές και σε ποσοστό νικών βρίσκεται στο 52,6%

Καρολίνα Καλύβα

Survivor 4 - Καρολίνα Καλύβα SKAI TV

Η Καρολίνα Καλύβα είναι μία από τις 3 γυναίκες που δεν έχουν βρεθεί ποτέ στον “τάκο” του φετινού Survivor και μάλλον επάξια. Η παίκτρια των Κόκκινων είναι πολύ ανταγωνιστική και με ποσοστό νικών 62,7%, είναι η καλύτερη αγωνιστικά γυναίκα μέσα στο παιχνίδι.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor 4 - Μαριαλένα Ρουμελιώτη SKAI TV

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που βρίσκεται στο παιχνίδι από την πρώτη ημέρα, παρά τις αμέτρητες κόντρες, δεν έχει βρεθεί ποτέ υποψήφια προς αποχώρηση. Στο αγωνιστικό σκέλος, η ίδια βρίσκεται συνολικά στην 4η θέση της κατάταξης, με ποσοστό νικών 60,9%. Διόλου άσχημα!

Νικολέτα Μαυρίδη

Survivor 4 - Νικολέτα Μαυρίδη SKAI TV

Τέλος, στον “τάκο” δεν έχει βρεθεί ποτέ ούτε η Νικολέτα Μαυρίδη, γεγονός που αποτελεί έκπληξη, καθώς η νεαρή χορεύτρια βρίσκεται στην τελευταία θέση των γυναικών και συνολικά στην 9η, με ποσοστό νικών μόλις 48,1%.

Για τα αναλυτικά στατιστικά και των έντεκα παικτών που παραμένουν στο Survivor 4, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα