Survivor 4: Χαμός στο αγώνισμα – Άγριος καβγάς Κονδυλάτου με Καλλίδη

Survivor 4: Χαμός στο αγώνισμα – Άγριος καβγάς Κονδυλάτου με Καλλίδη

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Κονδυλάτο και τον Καλλίδη τη στιγμή του αγωνίσματος του Survivor 4. Επίσης, θα τσακωθούν Παπαδόπουλος και Μπάρτζης.

Έντονες καταστάσεις θα ζήσουν οι παίκτες του Survivor 4 το βράδυ της Τρίτης (26/01), με τα αίματα να ανάβουν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ανάμεσα στις δύο ομάδες και, ειδικά, μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και του Πάνου Καλλίδη.

Οι δύο παίκτες είχαν έρθει σε ρήξη την προηγούμενη μέρα, την ώρα του συμβουλίου, όταν οι κόκκινοι κατηγόρησαν τον γνωστό τραγουδιστή ότι έκλεβε λάδι από τις προμήθειες, όσο βρισκόταν στην ομάδα των Διασήμων.

Απόψε, οι παίκτες θα έχουν ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα πάνω σε μια πολύ ιδιαίτερη πίστα. Ο Περικλής και ο Πάνος θα παίξουν ως αντίπαλοι, αλλά, όπως βλέπουμε στο trailer, ο σχεδιαστής κοσμημάτων θα τον σταματήσει, επειδή τον χτύπησε πολύ δυνατά.

“Με χτύπησε με το κεφάλι;”, ακούγεται να λέει ο Περικλής στο βίντεο, ενώ καβγάς θα υπάρξει και ανάμεσα στον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ εντάσεις θα δημιουργηθούν και στο συμβούλιο του νησιού.

Ποιοι θα κερδίσουν, άραγε, το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα