Survivor 4: Πώς ήταν ο Νίκος Μπάρτζης στα 18 του

Survivor 4: Πώς ήταν ο Νίκος Μπάρτζης στα 18 του
Ο Νίκος Μπάρτζης του Survivor 4 instagram @survivorgreece

Δείτε πώς ήταν στα 18 του ο Νίκος Μπάρτζης. Η αλλαγή είναι τεράστια και ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι τελείως αγνώριστος.

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας από τους πιο μαχητικούς παίκτες του Survivor 4, ενώ έχει απασχολήσει ιδιαίτερα, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συγκρούσεων, λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα.

Ο Νίκος είναι 26 ετών, με καταγωγή από το Ζευγολατιό Κορινθίας και πριν μπει στο Survivor, ζούσε μαζί με τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα και βοηθούσε τον πατέρα και τη μητέρα του με τις γεωργικές εργασίες.

Ο Νίκος, θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, αν και η αλλαγή στην εμφάνισή του από την πρώτη μέρα, μέχρι και σήμερα είναι τεράστια, ενώ πολύς λόγος έχει γίνει για τη μπλούζα του, η οποία έχει αλλάξει χρώμα…

Survivor 4 - Νίκος Μπάρτζης SKAI TV

Ωστόσο, ο Νίκος όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν έχει καμιά σχέση με το πώς ήταν πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα στα 18 του. Η αλλαγή είναι μεγάλη και ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι τελείως αγνώριστος.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα