Survivor 4: Εκνευρίστηκε η Ελευθερίου – Ξέσπασε σε αναφιλητά η Κρεμλίδου

Survivor 4: Εκνευρίστηκε η Ελευθερίου – Ξέσπασε σε αναφιλητά η Κρεμλίδου
Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Κρεμλίδου Glomex

Ένταση στη μπλε ομάδα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του "Survivor 4". Ειπώθηκαν παράπονα και βαριές κουβέντες. Πώς αντέδρασαν η Ελευθερία Ελευθερίου και η Έλενα Κρεμλίδου.

Μετά τη νίκη των κόκκινων το βράδυ της Τρίτης (02/2) στο “Survivor 4”, οι μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν δύο ακόμη παίκτες για αποχώρηση μαζί με την πρώτη υποψήφια της προηγούμενης μέρας, που ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου.

Στο συμβούλιο του νησιού επικράτησε ένταση στους μπλε, με την Χοψονίδου να κάνει διάφορα παράπονα για την ομάδα της, όπως το ότι από τις πρώτες πρώτες οι παίκτες συζητούσαν στην φωτιά μεταξύ τους, χωρίς η ίδια να μπορεί να συμμετέχει.

Η ψηφοφορία της ομάδας, που ανέδειξε ως δεύτερη υποψήφια την Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς και η υποψηφιότητα της Έλενας Κρεμλίδου από τον Νίκο Μπάρτζη, έφερε νέες εντάσεις κατά τη διάρκεια του συμβουλίου.

Εκνευρίστηκε η Ελευθερίου

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε ότι ήταν απόλυτα σίγουρη για την υποψηφιότητά της, αλλά εξέφρασε τον θυμό τις με τους συμπαίκτες της. Πέταξε τη μπαντάνα της, λέγοντας ότι ποτέ δεν προσπάθησε να μπει σε παρέες για να κερδίσει έδαφος στο παιχνίδι.

“Ήμουν έξω από όλο αυτό. Πραγματικά, δεν με πειράζει, γιατί δεν ήρθα στο Survivor να κάνω φίλους. Απλώς θέλω να πω ότι κι εμένα με ενοχλούν τα “ψουψουριτά” που ακούω, όπως και την Βαλέρια. Άμα είναι να μείνω στο παιχνίδι θα συνεχίσω να πηγαίνω να αγωνίζομαι. Αλλά τη μπαντάνα μου θα τη φοράω μόνο στα αγωνίσματα, γιατί από όλο αυτό εγώ απέχω. Είμαι εκτός”, είπε, με τους αντίπαλους παίκτες να την χειροκροτούν.

Ξέσπασε σε κλάματα η Κρεμλίδου

Η Έλενα Κρεμλίδου ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για την υποψηφιότητά της, καθώς πληγώθηκε από την κίνηση του Νίκου Μπάρτζη και τον λόγο που την ψήφισε.

“Είμαι στενοχωρημένη με τον εαυτό μου. Νιώθω ότι ευθύνομαι που ο Νίκος έχει τόσα νεύρα μαζί μου. Δεν έκανα κάτι όμως με κακές προθέσεις. Εν μέρει νοιώθω ότι η πίεση που έχω, μου αξίζει επειδή ψήφισα τον Χρήστο. Το σκέφτομαι όλη μέρα. Το περίμενα ότι θα με ψηφίσει ο Νίκος γιατί ήταν ενοχλημένος. Δεν περίμενα όμως να είναι τόσο επιθετικός μαζί μου. Ήθελα να το συζητήσουμε μετά”, ανέφερε η Μαριπόζα.

Ο Νίκος Μπάρτζης είχε αναφέρει πως διάλεξε την Έλενα, γιατί ψήφισε τον Χρήστο, ενώ έκανε αναφορές για υπο-ομάδα μέσα στους μπλε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα