Survivor 4: Ένταση στο Συμβούλιο – Οι κόκκινοι κατηγορούν Καλλίδη πως έκλεβε λάδι

Survivor 4: Ένταση στο Συμβούλιο – Οι κόκκινοι κατηγορούν Καλλίδη πως έκλεβε λάδι
GLOMEX

Ένταση στο συμβούλιο του νησιού όταν η Ασημίνα ανέφερε πως στο μέρος όπου κοιμόταν ο Καλλίδης, βρέθηκε ένα μπουκαλάκι με λάδι, με τους συμπαίκτες της να λένε πως ο τραγουδιστής έκλεβε μέρος από τις προμήθειες της ομάδας.

Συνεχίζονται οι εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 4, με νέα αποκάλυψη στο συμβούλιο της Δυετέρας, από την Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία αντιλήφθηκε ότι ο Πάνος Καλίδης όσο ήταν στην ομάδα των «Διάσημων» έκρυβε από τους συμπαίκτες του ένα μπουκάλι με λάδι.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια αποφάσισε να μείνει στο αυτοσχέδιο καλυβάκι που είχε φτιάξει ο Πάνος Καλίδης, όταν εντόπισε το μπουκάλι με το λάδι κάτω από το μαξιλάρι του.

“Είναι ένα ζήτημα που συζητήθηκε στην ομάδα μας με όλα τα μέλη. Θέλω να πω ότι πριν το φέρουμε στο συμβούλιο το συζητήσαμε αρκετά, δεν είναι κάτι δηλαδή που έγινε εν βρασμώ ψυχής. Ο λόγος που αποφασίσαμε να το συζητήσουμε είναι ότι όλοι αυτοί που τους αφορά το ζήτημα δεν ήταν παρόντες. Από τη στιγμή που υπάρχει κάτι τόσο σοβαρό δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε στην άκρη γιατί και να θέλαμε να το αποσιωπήσουμε, δεν έχουμε το δικαίωμα”, ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

“Καταρχήν ντροπή σε μερικά άτομα που η κουβέντα τους είναι προτετελεσμένη λες και βρισκόμαστε σε κάποιο δικαστήριο. Εγώ δεν παραδέχομαι ότι το έχω κάνει, δεν έκλεψα ποτέ το λάδι. Είμαι έτοιμος να σκασω γι’αυτό που κατηγορούμαι. Ντροπή τους αν με έχουν βάλει σε ένα τέτοιο λούκι γιατί εγώ κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ”, είπε ο Πάνος Καλίδης όταν του δόθηκε ο λόγος.

“Μπορεί να είναι ντροπή μας Πάνο, αλλά η αλήθεια πολλές φορές πονάει”, απάντησε με τη σειρά του ο Τριαντάφυλλος

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα