Survivor 4- Φίλος Ελευθερίας Ελευθερίου: “Έχει χάσει τα λογικά της. Δεν είναι αυτή που ήξερα”

Survivor 4- Φίλος Ελευθερίας Ελευθερίου: “Έχει χάσει τα λογικά της. Δεν είναι αυτή που ήξερα”
Η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor 4 Glomex

Δεν αναγνωρίζει τη φίλη του, Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Μαλακός. "Η Ελευθερία που ξέρω εγώ θεωρώ ότι έχει χάσει τα λογικά της. Δεν είναι η Ελευθερία που ξέρω", είπε.

Ο Πάνος Μαλακός, κολλητός φίλος της Ελευθερίας Ελευθερίου σε σύνδεση που είχε το πρωί της Δευτέρας (5/4) στην εκπομπή “Το Πρωινό” σχολίασε τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στο Survivor, ενώ μίλησε και για τη συμπεριφορά της αλλά και για την επίθεση που δέχτηκε στο επεισόδιο της Κυριακής.

“Πέσανε πάνω της όλοι, πραγματικά. Ξέρουμε όλοι ότι από τις κακουχίες και όλα αυτά που ζούνε έχουν χάσει τα λογικά τους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα από κει και πέρα το τι έχει συμβεί ακριβώς δεν μπορώ να το ξέρω. (..) Η Ελευθερία που ξέρω εγώ και που κάνω παρέα από το 2015 θεωρώ ότι έχει χάσει τα λογικά της. Δεν είναι η Ελευθερία που ξέρω. Η δυναμική κοπέλα που ξέρω. Αυτά συμβαίνουν λόγω της κακουχίας, λόγω της πείνας και λόγω του ότι δεν είναι με ανθρώπους που γνωρίζει”, σχολίασε ο Πάνος Μαλακός.

Και συνέχισε: “Αγωνιστικά έχει ανέβει στο run αλλά στον στόχο δεν το έχουμε καθόλου. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι επειδή είναι πολύ ευαίσθητος σαν άνθρωπος η Ελευθερία, εκεί πατάνε οι άλλοι, εκεί τη χτυπάνε. Νιώθω ότι κάτι έχει πάθει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα