Survivor 4: Απίστευτοι τσακωμοί και βρισιές στον Άγιο Δομίνικο

Survivor 4: Απίστευτοι τσακωμοί και βρισιές στον Άγιο Δομίνικο

Άγριοι καβγάδες στο επεισόδιο της Κυριακής. Ελευθερία εναντίον όλων και παραλίγο... ξύλο ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και "Κόρο".

Με μεγάλες εντάσεις, τσακωμούς και “γαλλικά’ άρχισε το Survivor της Κυριακής, το πρώτο μέρος του οποίου είχε μόνο καβγάδες σε κόκκινους και μπλε.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης ζήτησαν από την κόκκινη ομάδα να μεταφέρουν μερικές κουβέρτες στο σεντούκι τους, όπως και έγινε, με την Ελευθερία Ελευθερίου ωστόσο, να ανοίγει το μπαούλο για να δει τι έβαλαν εκεί μέσα, πράγμα που δεν παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Όταν οι παίκτες των κόκκινων την είδαν και της ζήτησαν τον λόγο, εκείνη προσπαθούσε να δικαιολογηθεί, πράγμα ωστόσο που δεν απέδωσε καρπούς, καθώς η πλειοψηφία των αντιπάλων της την κατηγόρησε ότι είχε σκοπό να… κλέψει. Μάλιστα, η παίκτρια της μπλε ομάδας, που δεν είχε την υποστήριξη κανενός συμπαίκτη της, ήρθε σε αντιπαράθεση και με μερικούς μπλε, όπως οι Τζέιμς και Νίκος που θεώρησαν ότι είχε δόλο.

Η αντιπαράθεση με αφορμή αυτό το περιστατικό μεταφέρθηκε και στην κόκκινη ομάδα, με τον Τριαντάφυλλο να λέει απευθυνόμενος στους Ασημακόπουλο και “Κόρο” την ατάκα “η Ελευθερία, σας έκλεψε” και κάπου εκεί έγινε ο κακός χαμός. Ακούστηκαν χαρακτηρισμοί όπως “μπαγλαμά, ηλίθιε” με τον Γιώργο Κόρομι μάλιστα να ξεσπά και να είναι εκτός εαυτού.

Διαβάστε τη σημερινή έκδοση του Sunday Edition από το NEWS 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα