Survivor 4 – Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η Μαριπόζα: “Έχω ξεπεράσει τα όριά μου”

Survivor 4 – Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η Μαριπόζα: “Έχω ξεπεράσει τα όριά μου”

Φανερά εξουθενωμένη εμφανίστηκε η Έλενα Μαριπόζα στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. "Δεν είμαι καλά. Βρίσκομαι σε πλήρη εξάντληση. Έχω φτάσει στα όριά μου, τα έχω ξεπεράσει δηλαδή μέρες τώρα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δράματα και κλάματα έχει το επεισόδιο του Survivor 4 το βράδυ της Κυριακής.

Οι παίκτες, που είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένοι, απόψε αγωνίζονται για να κερδίσουν ως έπαθλο φαγητό, η έλλειψη του οποίου είναι φανερή για τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Η Σοφία είναι μια από τις παίκτριες που τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζουν έναν σοβαρό τραυματισμού που την έχει κρατήσει μακριά από τους στίβους μάχης.

Αν και η ίδια δήλωσε πρόθυμη να αγωνιστεί, ο παρουσιαστής την ενημέρωσε ότι μέχρι να δώσουν την έγκριση οι γιατροί θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνισμάτων.

“Ακόμα και με ένα πόδι θα αγωνιστώ. Είμαι αποφασισμένη. Θέλω να φέρω μία νίκη στην ομάδα μου, ιδιαίτερα σήμερα που το έπαθλο είναι φαγητό. Δεν ήρθα εδώ για να περάσω την ώρα μου, με δυσκολεύει πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν παίζω, αλλά σέβομαι την απόφαση των γιατρών. Ο αγώνας που δίνω είναι για τα παιδιά μου”, δήλωσε η Σοφία Μαργαρίτη.

Ταυτόχρονα η παίκτρια της Μπλε ομάδας Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, που της τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο, επέστρεψε στην παραλία. Ωστόσο δήλωσε ότι δεν είναι καλά.

“Δεν είμαι καλά. Βρίσκομαι σε πλήρη εξάντληση. Το γεγονός ότι νοσηλεύτηκα βοήθησε αλλά πιστεύω ότι είναι τελειωμένη υπόθεση το επίπεδο της ενέργειάς μου. Η ενέργειά μου βρίσκεται στα πατώματα. Προσπαθώ να είμαι όρθια και τώρα. Δεν είμαι καλά. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Έχω φτάσει στα όριά μου, τα έχω περάσει δηλαδή μέρες τώρα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα