Survivor 4: Τα κλάματα της Ελευθερίας και τα “καρφιά” για την Άννα-Μαρία

Survivor 4: Τα κλάματα της Ελευθερίας και τα “καρφιά” για την Άννα-Μαρία
Glomex

Σε κλάματα ξέσπασε η Ελευθερία στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor λόγω της διαφωνίας που είχε με την Άννα-Μαρία. "Με έκαναν και έκλαψα γιατί ένας άνθρωπος που κουβαλάει μίσος μέσα του με αποκάλεσε διπρόσωπη και μου μίλησε για ηθική", δήλωσε.

Τα κλάματα και οι εντάσεις δεν έλειπαν από το επεισόδιο της Τετάρτης του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Στην Μπλε ομάδα η Ελευθερία Ελευθερίου αισθάνθηκε αρκετή πίεση λόγω της συμπεριφοράς της Άννας-Μαρίας.

Όλα ξεκίνησαν, με την κίνηση της τραγουδίστριας να ψήσει την καρύδα του Αλέξη. Η Άννα Μαρία βλέποντας αυτό το σκηνικό χαρακτήρισε διπρόσωπη την Ελευθερία, ενώ προσπάθησε να της θυμίσει όλους τους χαρακτηρισμούς που της είχε προσάψει παλαιότερα ο ηθοποιός.

“Ένας άνθρωπος που βγαίνει και μιλάει για ηθική και υποστηρίζει τις γυναίκες δεν μπορεί να έρχεται και να κάνει bullying στις γυναίκες συνεχώς”, είπε η Ελευθερία μιλώντας στις κάμερες.

Και συνέχισε: “Αυτό που κάνω δεν είναι διπροσωπία. Προσπαθώ να κρατάω τις ιστορροπίες μέχρι τη μέρα που θα φύγω γιατί όλοι μας είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες εδώ μέσα. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με όλα. Διαφωνώ με τη στάση του Αλέξη”.

Στη συνέχεια η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα σε συζήτηση που είχε για το συγκεκριμένο θέμα με τον Πάνο Καλλίδη.

“Είναι δυνατόν να ξυπνάνε και να δέχομαι επίθεση; Ενώ εγώ το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να πάω να φύγω και να πάω να δω την οικογένειά μου να είναι όλοι καλά; Διαφωνώ με τη στάση του Αλέξη, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνώ με την Άννα Μαρία. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου;”, είπε η παίκτρια στον Πάνο.

“Με έκαναν και έκλαψα γιατί είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω δύναμη μέσα μου. Με έκαναν και έκλαψα γιατί ένας άνθρωπος που κουβαλάει μίσος μέσα του με αποκάλεσε διπρόσωπη και μου μίλησε για ηθική”, δήλωσε στη συνέχεια στις κάμερες η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα