Survivor 4: Ο Κονδυλάτος είπε τα χειρότερα για Ταραμπάνκο – Η λέξη που εξόργισε

Survivor 4: Ο Κονδυλάτος είπε τα χειρότερα για Ταραμπάνκο – Η λέξη που εξόργισε
Περικλής Κονδυλάτος και Κάτια Ταραμπάνκο Facebook / @Survivor Greece

Χαμός έγινε στο συμβούλιο μετά την αποχώρηση της Κάτιας από το "Survivor 4". Η επίθεση του Περικλή Κονδυλάτου και ο χαρακτηρισμός "σκουλήκια".

Τα πάνω – κάτω έφερε στο “Survivor 4” η οριστική αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για λόγους υγείας. Η ανακοίνωση έγινε από τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο και εκεί οι συμπαίκτες της είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το νεαρό μοντέλο και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για την αποχώρησή της.

Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι συμπαίκτες της που δεν στεναχωρέθηκαν για την απώλεια της Κάτιας από την ομάδα, καθώς φαίνεται πως δεν την συμπαθούσαν ιδιαίτερα. Ηχηρό παράδειγμα ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρώην συμπαίκτριά του, μάλλον με ανακούφιση, λέγοντας:

“Η Κάτια προτίμησε να παίξει με έναν τρόπο που ήταν καθαρά ωφελιμιστικός και να κάνει κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδησή μου σε ένα μέρος, όπου δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για αυτήν. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από ‘δω και πέρα, ότι οι άνθρωπο γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς και ότι πρώτα από όλα πρέπει το μέλημά μας να είναι η συνοχή μας με αυτούς τους ανθρώπους, γιατί χωρίς αυτούς είμαστε ένα τίποτα. Της εύχομαι καλή τύχη”.

Όσο μιλούσε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Τριαντάφυλλος ακούστηκε να λέει σιγά στον διπλανό του, τον Αλέξη Παππά: “Τι λέει ρε;”. Ο Αλέξης Παππάς, που πήρε αμέσως μετά τον λόγο, στήριξε την Κάτια και διαφώνησε με την άποψη του Περικλή Κονδυλάτου: “Δεν συμφωνώ ότι η Κάτια μας θεωρούσε σκουλήκια. Αποκλείεται να πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό της. Είχε μια συμπεριφορά που καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην άρεσε σε πολλούς, αλλά ήταν σκληρή η τοποθέτηση του Περικλή”.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων συνέχισε να λέει την άποψή του για το νεαρό μοντέλο, αναφέροντας: “Αυτά που είπα για την Κάτια βασίζονται στο γεγονός ότι έκρυβε τροφές, είχε καταχραστεί το λάδι από την ομάδα και είχε κάποιες συμπεριφορές τις οποίες τις έχουμε συζητήσει πολλές φορές στα συμβούλια και τις έχει παραδεχτεί και η ίδια. Ζήτησε συγγνώμη όταν είχαν αποκαλυφθεί όλα αυτά. Αυτή η συγγνώμη, εκ των υστέρων, δεν έχει καμία αξία. Αυτή η συμπεριφορά εμένα δεν μου κάνει”.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν, επίσης, μία από τις παίκτριες που δεν μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Κάτια, όπως και η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία είπε πως το μοντέλο έπαιζε ατομικά και φαινόταν και στη συμβίωση και στα ματσαρίσματα, αναφέροντας: “Προφανώς με την Κάτια ήμασταν πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Εγώ αν έκρυβα τρεις κούπες ρύζι στην τσάντα μου, θα τις μοιραζόμουν με τους συμπαίκτες μου. Γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να είναι καλά”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα