Survivor 4: Ο Κόρο σήκωσε 170 κιλά και το twitter τον αποθέωσε – Η αγκαλιά με τον Ηλία

Survivor 4: Ο Κόρο σήκωσε 170 κιλά και το twitter τον αποθέωσε – Η αγκαλιά με τον Ηλία
Ο Γιώργος Κορόμι στο Survivor 4 ΣΚΑΙ

Ποια ομάδα κέρδισε το απαιτητικό αγώνισμα του "Survivor 4". Η δύναμη του Γιώργου Κορόμι και η συγκινητική αγκαλιά με τον Ηλία Μπόγδανο, που έκανε το twitter χειροκροτήσει.

Ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα περίμενε τους παίκτες στο “Survivor 4” της Κυριακής (18/04), αφού οι δύο ομάδες κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε ένα στίβο μάχης που είχε ως κύρια χαρακτηριστικά τη δύναμη, την συγκέντρωση και την ισορροπία.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του “Survivor 4” έπρεπε να σηκώσουν στις πλάτες τους κάποια σακίδια με βάρη, αυξάνοντας κάθε λίγο τα κιλά των σακιδίων. Αρκετοί ήταν εκείνοι που τραυματίστηκαν ή που κατέρρευσαν αμέσως μετά τη συμμετοχή τους. Νικητές βγήκαν οι Μπλε, με σκορ 10 – 9, με την ομάδα να απολαμβάνει ένα πλούσιο τραπέζι με αρκετά φαγητά, ανάμεσά τους και γεμιστά.

Και μπορεί οι Μπλε να κέρδισαν το αγώνισμα, ωστόσο, το twitter που σχολιάζει ανελλιπώς τα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αποθέωσε τον Γιώργο Κορόμι για την δύναμή του, την στοχοπροσήλωσή του, το σθένος του, το ήθος του και το πείσμα του να κερδίσει για να προσφέρει φαγητό στην ομάδα του, σηκώνοντας κυριολεκτικά 170 κιλά την ώρα του αγωνίσματος.

Όλα αυτά, βέβαια, σε αντιδιαστολή με τη στάση του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι, ο οποίος τον περισσότερο καιρό δεν συμμετέχει στα αγωνίσματα και δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα του, είτε στην παραλία είτε στον στίβο μάχης. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να διώξει τον Γιώργο Κορόμι από το “Survivor 4”, με το twitter να το θεωρεί εντελώς άτοπο και άστοχο.

Survivor 4: Η αποθέωση του Κόρο στο twitter

Survivor 4: Η συγκινητική αγκαλιά Κόρο – Ηλία

Το twitter αποθέωσε επίσης, τον Γιώργο Κορόμο, για έναν ακόμη λόγο. Ο παίκτης, αφού κέρδισε τη “μάχη” στο αγώνισμα στο οποίο συμμετείχε, αντί να πανηγυρίσει για την νίκη του, έτρεξε και αγκάλιασε τον Ηλία Μπόγδανο. Έναν παίκτη με τον οποίο ήρθε πάρα πολύ κοντά και έχτισε μια αληθινή φιλία, παρά το ότι η παραγωγή τους “χώρισε” και τους έβαλε σε αντίπαλες ομάδες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα