Survivor 4: Όσα δεν είδαμε στην ψηφοφορία – Ένταση για το φαγητό

Survivor 4: Όσα δεν είδαμε στην ψηφοφορία – Ένταση για το φαγητό
Καρέ από την ψηφοφορία του "Survivor 4" Glomex

Ποιοι ψήφισαν την Ανθή Σαλαγκούδη στην ψηφοφορία του "Survivor 4" και γιατί. Η συνεννόηση Μαριάνθης-Σοφίας. Έρχονται εντάσεις στις δύο ομάδες.

Ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης από τους Μπλε, αλλά και η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος από τους Κόκκινους, είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο “Survivor 4”.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (16/02) οι Κόκκινοι έχασαν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, επομένως κλήθηκαν να ψηφίσουν δύο δικούς τους παίκτες. Η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε για αγωνιστικούς λόγους, ως η πιο αδύναμη παίκτρια, ενώ ο Κόρο που πήρε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Περικλή Κονδυλάτο.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Love it”, σχεδόν όλοι οι Κόκκινοι που ψήφισαν την Ανθή, αναφέρθηκαν στις χαμηλές της επιδόσεις.

Παράλληλα, βλέπουμε τη Μαριάνθη να αποκαλύπτει πως συνεννοήθηκε με τη Σοφία να αλληλοψηφιστούν και, έτσι, να κάψουν την ψήφο τους.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/02) θα μάθουμε ποιος από τους τέσσερις παίκτες θα αποχωρήσει από το “Survivor 4”, ωστόσο θα δούμε και εντάσεις στις δύο ομάδες σχετικά με το φαγητό, αλλά και ένα καβγά ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά το φαγητό, στους Μπλε ο Νίκος θα έρθει σε ρήξη με τον Αλέξη Παππά σχετικά με το ρύζι, ενώ στους Κόκκινους θα υπάρξει ένταση μεταξύ Μαριάνθης και Καρολίνας για τις κούπες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα