Survivor 4: Παραμένει απομονωμένος ο Τριαντάφυλλος – “Παίζεις θέατρο”

Survivor 4: Παραμένει απομονωμένος ο Τριαντάφυλλος – “Παίζεις θέατρο”

Συνεχίζεται η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τα περισσότερα μέλη της κόκκινης ομάδας. "Ήμουν ανόητος" είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μαίνεται η κόντρα του Τριαντάφυλλου και της πλειοψηφίας των συμπαικτών του στην κόκκινη ομάδα, καθώς η παραμονή του γνωστού τραγουδιστή στο Survivor (αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς) διατηρεί το ήδη τεταμένο κλίμα και τους δύο πόλους που έχουν σχηματιστεί ανάμεσα στον ίδιο και τους περισσότερους εκ των κόκκινων.

Συμπαίκτες του όπως ο Ασημακόπουλος, ο “Κόρο” και η Καρολίνα δεν δίστασαν να του δείξουν και να του πουν ευθέως πως δεν ήθελαν να παραμείνει στο παιχνίδι, με τους τρεις παίκτες να έρχονται σε αντιπαράθεση μαζί του και τους τόνους να ανεβαίνουν για μία ακόμη φορά. “Δεν σε βλέπω καν” του είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, συμπληρώνοντας λίγο αργότερα πως “ο Τριαντάφυλλος έχει ψύχωση μαζί μου”.

Έντονο λεκτικό επεισόδιο είχε και με την Καρολίνα, η οποία τον κατηγόρησε ότι φέρνει αρνητική ενέργεια στην κόκκινη ομάδα, τη στιγμή που εκείνος της ζητούσε σε έντονο ύφος να μην κάνει χειρονομίες όταν του μιλά.

Ο τραγουδιστής λογομάχησε και με τον “Κόρο”, ο οποίος, μαζί με τον Ασημακόπουλο τον κατηγόρησαν ότι κάνει θέατρο όταν λέει πως το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι “Πανεπιστήμιο της ζωής”, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει on camera:

“Τους πειράζει που λέω ότι το Survivor είναι πανεπιστήμιο χωρίς δίδακτρα. Μπορεί κάθε σπίτι να βοηθά τον διπλανό του και όλοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και να βοηθήσουμε πολύ κόσμο. Εγώ δεν το έκανα αυτό. Έβλεπα κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια και παιδάκια και δεν τους βοηθούσα. Ήμουν ανόητος. Δεν το έκανα”.

Αναφορικά με το αγώνισμα, οι μπλε αναδείχτηκαν νικητές στο… νήμα, κερδίζοντας το έπαθλο φαγητού, ενώ διπλασίασαν τις νίκες τους και στη διαδικασία των ερωτήσεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα