Survivor 4: Ποιοι νέοι παίκτες “εισβάλλουν” στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor 4: Ποιοι νέοι παίκτες “εισβάλλουν” στο ριάλιτι επιβίωσης
Η ομάδα των Διασήμων Instagram survivorgreece

Στην ομάδα των Διασήμων θα δούμε τρεις νέους παίκτες, δύο γυναίκες και έναν άνδρα. Μεταξύ αυτών και ένα όνομα - έκπληξη.

Νέοι παίκτες αναμένεται να φτάσουν στις παραλίες Μαχητών και Διάσημων στον Άγιο Δομίνικο εντός της εβδομάδας, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των δύο ομάδων του Survivor 4.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα των Διασήμων θα δούμε τρεις νέους παίκτες, δύο γυναίκες και έναν άνδρα. Την πρώτη ένταξη θα τη δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής και τη δεύτερη την επόμενη ακριβώς ημέρα.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει φτάσει ήδη στον Άγιο Δομίνικο, με στόχο να ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων.

Ένα ακόμη όνομα που έχει “κλειδώσει” είναι αυτό της ρεπόρτερ Ελίζαμπεθ Ελέτσι, γνωστή και ως η “γαζέλα της Μυκόνου”, η οποία είναι ιδιαιτέρως αθλητική και γυμνασμένη.

Τέλος, οι φήμες θέλουν και τον δημοφιλή τραγουδιστή Ιάσονα Μανδηλά να μπαίνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, κάτι που ακούγεται για πρώτη φορά μέχρι σήμερα και αποτελεί έκπληξη.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τραγουδιστής, ο Ιάσονας είναι και χορευτής, αλλά και πρωταθλητής Ελλάδος στο στίβο το 2007, κάτι που σίγουρα θα του δώσει ένα παραπάνω πλεονέκτημα στα αγωνίσματα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα