Survivor 4: Ανατροπή στην ψηφοφορία- Πότε θα γίνει η Ένωση των ομάδων

Survivor 4: Ανατροπή στην ψηφοφορία- Πότε θα γίνει η Ένωση των ομάδων
Instagram (survivorgreece)

Η ομάδα που κέρδισε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, η ψηφοφορία- έκπληξη και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την Ένωση των ομάδων που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 23/3 στο Survivor 4. Μετά από ένα απαιτητικό αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία οι Κόκκινοι επικράτησαν των Μπλε με σκορ 10-4. Έτσι η Μπλε ομάδα όφειλε να πάει στο Συμβούλιο και να ψηφίσει ξανά.

Να θυμίσουμε ότι στο επεισόδιο της Δευτέρας και μετά την ήττα των Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Άννα-Μαρία. Ακόμα νικητής στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας αναδείχτηκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αφενός θα έχει ασυλία για αυτή την εβδομάδα και αφετέρου θα ήταν αυτός που θα έπρεπε να αναδείξει έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού οι Μπλε ανέδειξαν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τζέιμς, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης όρισε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα. Έτσι λοιπόν Άννα-Μαρία, Τζέιμς και Χριστίνα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα και ένας από τους τρεις θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/03).

Ταυτόχρονα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων. Σε αυτό θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, μιας και αυτή τη βδομάδα και συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη, θα αποχωρήσει ένας παίκτης της Μπλε ομάδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα