Survivor 4 – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση τη Μεγάλη Εβδομάδα

Survivor 4 – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση τη Μεγάλη Εβδομάδα

Κυκλοφόρησαν τα ονόματα των παικτών που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Ποιοι παίρνουν ασυλία, ποια ομάδα κερδίζει τα αγωνίσματα και ποιοι είναι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα.

Την ώρα που το συμβούλιο του νησιού αναμένεται να φέρει εντάσεις και να αποκαλύψει τη νέα στρατηγική αρκετών παικτών του Survivor της Δευτέρας, όπως προανήγγειλε και ο Γιώργος Λιανός, γνωστά έγιναν και τα ονόματα των υποψηφίων της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστή η σειρά με την οποία θα βγουν οι νικήτριες ομάδες και θα ψηφιστούν ή θα υποδειχτούν οι υποψήφιοι, ωστόσο, έχει ήδη διαρρεύσει πως και αυτή την εβδομάδα, μπλε και κόκκινοι θα πάρουν από μία νίκη, πράγμα που σημαίνει πως για ακόμα μία φορά οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, παίκτης του προηγούμενου Survivor, γνωστός και ως “Μισθοφόρος”, αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα “κονταροχτυπηθούν” για να παραμείνουν στο νησί, καθώς και ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν την ασυλία.

Σύμφωνα με ανάρτησή του, λοιπόν, από τους κόκκινους, η κάλπη θα φέρει τον Τριαντάφυλλο για 9η φορά στην ίδια επισφαλή θέση, ενώ δίπλα του θα βρεθεί και αυτή τη βδομάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά από υπόδειξη του Ηλία Μπόγδανου, που θα πάρει την ασυλία.

Παράλληλα, από τους μπλε, τις περισσότερες ψήφους θα λάβει ο Κώστας Παπαδόπουλος που και αυτός θα είναι προτεινόμενος για μία ακόμη εβδομάδα, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός, που φέρεται να είναι ο νικητής της ατομικής ασυλίας, θα υποδείξει τον Τζέιμς Καφετζή.

Μένει να δούμε αν τα προγνωστικά του Κώστα Αναγνωστόπουλου θα βγουν αληθινά, όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές, αν και η σειρά των υποψηφιοτήτων που έχει δώσει ενδέχεται να μην είναι η σωστή ως προς τις μέρες που αυτές θα προκύψουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα