Survivor 4 – Ο Λιανός αποκαλύπτει: “Μεγάλη ένταση στο επόμενο συμβούλιο του νησιού”

Survivor 4 – Ο Λιανός αποκαλύπτει: “Μεγάλη ένταση στο επόμενο συμβούλιο του νησιού”
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 4 Instagram @SurvivorGreece

Ο παρουσιαστής του Survivor 4 Γιώργος Λιανός άφησε να εννοηθεί πώς υπήρξε μεγάλος τσακωμός στο συμβούλιο του νησιού και αποκάλυψε πως πλέον οι στρατηγικές στο παιχνίδι περνούν σε νέα επίπεδα.

Για τις εξελίξεις που έρχονται στο Survivor 4 μετά και την αποχώρηση του Αλέξη Παππά μίλησε το πρωί της Δευτέρας στη ραδιοφωνική εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πως πλέον οι στρατηγικές των παικτών που έχουν απομείνει περνούν σε νέα επίπεδα και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη.

«Ηρεμία», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτά: «Ηρέμησαν τα αυτιά σου;» και να τον προσγειώνει απότομα, λέγοντας πως οι εντάσεις επιστρέφουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Γελάω, γιατί μόλις γύρισα από το συμβούλιο του νησιού. Έχει ανάψει το παιχνίδι σε επίπεδο στρατηγικής. Έχουμε μπει σε άλλες καταστάσεις. Δεν ξέρω πότε γίνεται ατομικό, περιμένω κι εγώ ενημέρωση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Τέλος, αναφερόμενος και στον τραυματισμό του Μπάρτζη είπε: «Σε μια εβδομάδα θα έχουμε εκτίμηση από τους γιατρούς. Νομίζαμε ότι του γύρισε ο αστράγαλος, αλλά χτύπησε το γόνατό του».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα