Survivor 4 – Spoiler: Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor 4 – Spoiler: Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας απόψε στο "Survivor 4". Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μαζί με την Άννα Μαρία της Μπλε ομάδας.

Σε “αναμμένα κάρβουνα” βρίσκεται η ομάδα των Μπλε στο “Survivor 4”, αφού η χθεσινή της ήττα είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες να βρεθούν σε δύσκολη θέση και να κληθούν να ψηφίσουν κάποιον/α προς αποχώρηση.

Από την ψηφοφορία της Μπλε ομάδας υποψήφια βγήκε η Άννα Μαρία, ενώ απόψε, Τρίτη (23/03) ο Νίκος θα πρέπει να υποδείξει έναν ακόμη υποψήφιο από την ομάδα του, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία.

Οι δύο ομάδες θα ριχτούν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας το δεύτερο τοτέμ ασυλίας, σε ένα δύσκολο αγώνισμα που απαιτεί δύναμη, ταχύτητα και αποφασιστικότητα, καθώς οι παίκτες θα περνούν μέσα από σανίδες.

Σύμφωνα με τα spoilers, πάντως, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η Κόκκινη ομάδα θα είναι εκείνη που θα κερδίσει για δεύτερη φορά την ασυλία και έτσι οι παίκτες της θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως παρατηρητές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί με την Άννα Μαρία, στον “τάκο” θα βρεθούν ο Τζέιμς (ο οποίος θα βγει μέσα από την ψηφοφορία) και η Χριστίνα την οποία θα υποδείξει ο Νίκος που θα φορά το κολιέ ατομικής ασυλίας.

Στην εκπομπή “Πρωινό”, μάλιστα, ο πρώην παίκτης του “Survivor” Κώστας Αναγνωστόπουλος (Μισθοφόρος) δήλωσε πως παρόλο που η Χριστίνα είναι μάλλον πιο αδιάφορη παίκτρια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κόσμος να μην στηρίξει την Άννα Μαρία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα