Survivor 4: Και ο Γαλακτερός εναντίον του Τριαντάφυλλου – Μάχη για την ασυλία

Survivor 4: Και ο Γαλακτερός εναντίον του Τριαντάφυλλου – Μάχη για την ασυλία
Ο Παύλος Γαλακτερός στο "Survivor 4" Youtube

Στο επίκεντρο του "Survivor 4" για άλλη μια φορά ο Τριαντάφυλλος. Τα σχόλια του Παύλου Γαλακτερού και η αναφορά στον πατέρα του. Οι δυο ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη ασυλία.

Συνεχίζονται οι εντάσεις στην Κόκκινη ομάδα του “Survivor 4”, με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων, ενώ ακόμη και ο Παύλος Γαλακτερός προχωρά σε αρνητικά σχόλια εναντίον του.

“Καθώς περνούσαν οι μέρες, συνέχιζα να τον σέβομαι με κάθε τρόπο. Μέχρι τη μέρα που ψηφίστηκε. Εκείνη τη μέρα άλλαξαν όλα και ξαφνικά το παίζει θύμα”, ακούγεται να λέει ο Πάνος Γαλακτερός στην κάμερα του “Survivor 4”, ενώ σε μια συζήτηση με τον Ηλία Μπόγδανο αναφέρει πως ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι γνωρίζει τον πατέρα του, Νάσο Γαλακτερό, ενώ έχουν βρεθεί τρεις φορές.

Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος, όπως βλέπουμε στο trailer του ΣΚΑΙ, μοιράζεται τις σκέψεις του πως οι συμπαίκτες του χρησιμοποιούν τον Παύλο για να στραφούν κατά του ιδίου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/03) θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα, με τις δύο ομάδες να ρίχνονται για άλλη μια φορά στη μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα, υποψήφια από τη Μπλε ομάδα είναι η Άννα Μαρία, ενώ απόψε ο Νίκος θα υποδείξει έναν ακόμη υποψήφιο από την ομάδα του, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία. Αν οι Μπλε νικήσουν σήμερα, τότε οι Κόκκινοι θα έχουν, επίσης, δύο υποψήφιους. Αν οι Μπλε χάσουν, τότε θα δούμε έναν ακόμη παίκτη στον “τάκο”.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τρίτης (23/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα