Survivor 4 – Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4 – Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Την πρώτη ασυλία ασυλία της εβδομάδας θα διεκδικήσουν οι δύο ομάδες του "Survivor 4". Ποιοι θα κερδίσουν. Ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία.

Στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα “ριχτούν” οι Μπλε και οι Κόκκινοι του “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (10/05), διεκδικώντας την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, τη στιγμή που το ριάλιτι του ΣΚΑΙ γίνεται ολοένα πιο σκληρό καθώς οδεύει προς το ατομικό παιχνίδι.

Πριν από το αγώνισμα, όμως, θα δούμε πολλές κόντρες να εκτυλίσσονται στο “Survivor 4”, τόσο μεταξύ της Καρολίνας εναντίον του Κόρομι και της Ελένης, όσο και μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη, οι οποίοι θα συγκρουστούν έντονα. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα λεπτές και η ψυχολογία των παικτών αλλάζει με ταχύτητα φωτός, γι’ αυτό και οι εντάσεις θα είναι αναπόφευκτες.

Όσον αφορά την ασυλία, πάντως, και οι δύο ομάδες θα βάλουν τα δυνατά τους, παρά τις όποιες διαφωνίες στην παραλία του νησιού. Ο στίβος μάχης και ο στόχος θα είναι πολύ δύσκολοι, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη των παικτών στα ύψη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα social media τις τελευταίες ώρες, την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα κερδίσουν οι Κόκκινοι και έτσι οι Μπλε θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους για να αποχωρήσει. Μέσα από την κάλπη θα βγει το όνομα του Τζέιμς.

Την ατομική ασυλία των Μπλε θα κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας – ασχέτως αποτελέσματος – θα κληθεί να υποδείξει έναν από την ομάδα του για να είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Αύριο θα μάθουμε αν οι υποψήφιοι θα είναι τρεις (δηλαδή από την ομάδα των Μπλε) ή τέσσερις (δύο Μπλε και δύο Κόκκινοι) ανάλογα με το ποιος θα κερδίσει το αγώνισμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα