Survivor 4: Στα τάρταρα η ψυχολογία – Το trailer “πρόδωσε” τον νικητή

Survivor 4: Στα τάρταρα η ψυχολογία – Το trailer “πρόδωσε” τον νικητή
Survivor 4 Glomex

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας του "Survivor 4" βρίσκει τους παίκτες με κακή ψυχολογία, ενώ ο υδάτινος στίβος μάχης έρχεται για να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το έργο τους.

Πεσμένη ψυχολογικά είναι η Κόκκινη ομάδα του “Survivor 4” μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, αλλά και τις συνεχείς ήττες της στα αγωνίσματα των τελευταίων ημερών.

Οι παίκτες των Κόκκινων φαίνονται ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι, κουρασμένοι και πεινασμένοι, ενώ έχουν χάσει την όρεξη και το κίνητρό τους. Ακόμη και η Καρολίνα, που αποτελούσε μία από τις πιο δυναμικές παίκτριες της ομάδας, δίνοντας θάρρος και θετική ενέργεια στους συμπαίκτες της, εξομολογείται ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν αντέχει άλλο να χάνει.

Παρομοίως, ο Κώστας αναφέρει πως οι παίκτες είναι διψασμένοι και πεινασμένοι για τη νίκη.

Οι δυο ομάδες του “Survivor 4” θα βάλουν τα δυνατά τους, πάντως, για άλλη μια φορά, ώστε να επικρατήσουν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της βδομάδας. Παρόλο που τους Κόκκινους τους συμφέρει να χάσουν και να διώξουν τον Τριαντάφυλλο, δεν θα το διακινδυνεύσουν και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να “γευτούν” τη νίκη.

Στο συμβούλιο του νησιού θα μάθουμε ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως στο trailer του ΣΚΑΙ βλέπουμε πλάνα από το συμβούλιο του νησιού, με τους Μπλε να μην διαθέτουν το κολιέ της ασυλίας. Στα γενικά πλάνα της Μπλε ομάδας δεν φαίνεται να το φοράει κανείς, ενώ στα πλάνα της Κόκκινης ομάδας βλέπουμε συγκεκριμένα πρόσωπα, πράγμα που σημαίνει πως μάλλον το κολιέ το φοράει κάποιος από τους Κόκκινους.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Δευτέρας (22/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα