Survivor 4: Συνεχίζονται οι καβγάδες – Αρνείται να παίξει η Σαλαγκούδη

Survivor 4: Συνεχίζονται οι καβγάδες – Αρνείται να παίξει η Σαλαγκούδη
Η Ανθή Σαλαγκούδη στο "Survivor 4" Youtube / @Skai.gr

Νέες κόντρες θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (22/02) του "Survivor 4". Στο στόχαστρο ο Κώστας, στα μαχαίρια Σοφία - Τριαντάφυλλος. Τι θα κάνει η Ανθή Σαλαγκούδη.

Συνεχίζονται και απόψε, Τρίτη (22/02), οι κόντρες και οι καβγάδες στο “Survivor 4”, μετά από τα χθεσινά ξεσπάσματα των παικτών στο συμβούλιο του νησιού και την ψηφοφορία που “έδειξε” ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο Κώστας των Κόκκινων βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών του, οι οποίοι τον κατηγόρησαν για ψέματα, υπόγεια συμφέροντα και “μαγείρεμα” των ψηφοφοριών. Το όνομά του θα είναι και σήμερα στο επίκεντρο των συζητήσεων, με τον Τριαντάφυλλο να του ζητάει εξηγήσεις.

Ο Τριαντάφυλλος, πάντως, θα έρθει σε σύγκρουση και με την Σοφία, στον απόηχο της χθεσινής τους ρήξης. Στο αποψινό συμβούλιο οι δυο τους θα έρθουν σε αντιπαράθεση για άλλη μια φορά, μπροστά στα μάτια των παικτών των δύο ομάδων και του Γιώργου Λιανού.

Επίσης, όπως βλέπουμε και στο trailer του ΣΚΑΙ, η Ανθή Σαλαγκούδη θα αρνηθεί να παίξει στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Η ίδια θα πει πως έχει την έγκριση του γιατρού για να συμμετάσχει, ωστόσο, θα πάρει την πρωτοβουλία να μην το κάνει, αν και η ομάδα της θα τιμωρηθεί με πέναλτι για αυτή την κίνηση.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τρίτης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα