Survivor 4: Τα κορίτσια έκαναν spa με στάχτη και το twitter “ξεσάλωσε”

Survivor 4: Τα κορίτσια έκαναν spa με στάχτη και το twitter “ξεσάλωσε”

Οι γυναίκες της Κόκκινης ομάδας έκαναν αυτοσχέδιο spa στο "Survivor 4". Πλύθηκαν με σταχτόνερο και το twitter δεν το άφησε ασχολίαστο.

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα και στις δύο ομάδες του “Survivor 4”, αφού στους μεν Κόκκινους ο Τριαντάφυλλος εξακολουθεί να είναι απομονωμένος από τους συμπαίκτες του, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά την οποία δεν περίμεναν, ενώ στους Μπλε τα “πηγαδάκια” δίνουν και παίρνουν, με τον Τζέιμς να συνεχίζει να μετρά νίκες και στατιστικά.

Τα κορίτσια, πάντως, της Κόκκινης ομάδας αποφάσισαν την Κυριακή (21/03) να χαλαρώσουν λίγο μεταξύ των αγωνισμάτων και να περιποιηθούν τους εαυτούς τους, με όποιο τρόπο μπορούν στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, πέρασαν μία χαλαρή μέρα με spa και κούρες ομορφιάς, λούζοντας τα μαλλιά τους με σταχτόνερο, ώστε να αναζωογονηθούν.

Οι γυναίκες της Κόκκινης, πλην της Μαριάνθης, έκαναν και scrub με στάχτη βοηθώντας η μία την άλλη, ενώ έδειξαν να απολαμβάνουν πραγματικά τη διαδικασία. Βέβαια, το twitter απόλαυσε εξίσου την εμπειρία, αλλά για διαφορετικούς λόγους, αφού επιδόθηκε σε ένα ανελέητο τρολάρισμα για το spa των κοριτσιών και τις μεθόδους που ακολούθησαν.

Πολλά σχόλια επικεντρώθηκαν στο γεγονός ότι ναι μεν στα παλαιότερα χρόνια οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν τη στάχτη για να πλυθούν, αλλά το έκαναν στα ρούχα τους και όχι στο πρόσωπό τους, άλλα στάθηκαν στον παραλληλισμό με το σημερινό άνοιγμα των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής, ενώ αρκετοί τουιτεράδες σχολίασαν την απουσία της Μαριάνθης.

Survivor 4: Δείτε τα σχόλια του twitter για το spa των κοριτσιών

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα